2777
2789
عنوان

عمل بینی کردم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2372 بازدید | 48 پست
منم احساس میکنم پره های بینیمو زیاد دست نزده و گنده اس،اما اطرافیانم میگن ورم داری یکم بگذره بینیت ج ...

دقیقا منم همینو گفتم ایدی اینستا چیزی نداری عکس بفرس خیلی استرس دارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره پریروز تامپون رو کشید گاهی ک با سرم تمیز میکنم یکم نفس میکشم دوباره کیپ میشع 

برای من تامپون نداشت، فکر کنم ورم باشه توکل برخدا یه ماه دیگه هم صبر میکنم...فردا آتلروبرمیداره و بخیه هامو میکشه🤕

من امروز دقیقا دوماهه عمل کردم

اگه ورم صورتت هی بیشتر میشه بنظرم غذای شور میخوری

کپسول آناهیل هم عالیه هر ۱۲ ساعت

من صورتم اوکی شد بعد ده دوازده روز اما دماغم هر روز ورم میکنه و بزرگتر میشه و طبیعیه بنظرم 

اما صبا ورمش بیشتره

اخر شبا اوکی تره

دکترم گفته ۸ ماه تا یک سال ورم داره دماغ و طول میکشه فرمش مشخص بشه

بهم بگید براتون حمد بخونم
من امروز دقیقا دوماهه عمل کردم اگه ورم صورتت هی بیشتر میشه بنظرم غذای شور میخوری کپسول آناهیل هم ع ...

مبارکت باشه جونم ،شنیدم زیاد اناهیل نباید بخوری حدود دو ماه کافیه چون جوش روی بینی میاره.

ورم صورتم کم شده اما دور چشمام مثل پاندا شده کبود کبود...تو چشممم خونه....فردا بخیه ها رو بکشم راحت بشم از استرسش🤕حس میکنم پره های بینیم زیاد جمع نشده

من تا 2 ماه ورم داشت الان بعد، 5 ماه خوب شده 

سلاممممممم 😊 من یه دختر خوشبختممممم و البته سگ اخلاق 😐 من دوست داشتم یه خانواده بزرگ باشیم ولی خاله، عمه، دایی و عمو ندارم بعضیا میگن نداشتن فامیل خوبه ولی نه خیلی بده 😐💔 از شانس بد من خودمم تک فرزندم 😐 بچه هاتونو تک فرزند نزارین خیلی بده 💔
چه عالی مبارکه،پره های بینیت هم جمع تر شده؟

اره

نگرانه ورمش هم نباش خوب میشه 

سلاممممممم 😊 من یه دختر خوشبختممممم و البته سگ اخلاق 😐 من دوست داشتم یه خانواده بزرگ باشیم ولی خاله، عمه، دایی و عمو ندارم بعضیا میگن نداشتن فامیل خوبه ولی نه خیلی بده 😐💔 از شانس بد من خودمم تک فرزندم 😐 بچه هاتونو تک فرزند نزارین خیلی بده 💔
چه عالی مبارکه،پره های بینیت هم جمع تر شده؟

شاید بعدش هم مث من دماغش دورش قرمز شه ولی خوب میشه من فعلا قرمزعه 💔

چرا قرمزه شاید به چسب حساسیت دادی؟ یا زیاد اناهیل خوردی؟

به چسب حساسیت دارم اینجوری شده 

وای منم حساسیت دارم همش میخاره بینیم، دکتر انتی هیستامین داد بهم، چسبتو تغییر نداد دکتر؟؟

نه 💔 دماغتو چه مدل عمل کردی؟