2777
2789
عنوان

عمل بینی کردم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2373 بازدید | 48 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه الان حسابی صورتم باد کرده بهم میگن مثل پاندا شدی،زیر چشمام کبود و صورتم وحشتناک باد کرده....اصلا ...

عادیه من عمل نکردم ولی همه مثل شما هستن اگه دکترت خوب بوده نگران نباش اصلا 

زن دایی من رفته پیش یه دکتر نامعلوم عمل کرده قیافه قشنگیم داشت یعنی دکتر گنننننند زده یه دماغ فوق مصنوعی و افتضاح پره های دماغ به شدت کوچیک نوک دماغ همون قبلیه دماغش تا لباش میرشه هر کی میبینه شوک میشه ولی بازم ژست میگیره با اعتماد بنفس کامل تو اینستا عکس و فیلم میزاره 😑

اصالتا اهل #شیرازم  ❤️😍 دلوان دختر خوشگلم 😍
عادیه من عمل نکردم ولی همه مثل شما هستن اگه دکترت خوب بوده نگران نباش اصلا  زن دایی من رفته پی ...

دکترم خوبه و واقعا نمونه کارهاش شیک هست اما تو مطب تاحالا ندیدم کسی مثل من ورم داشته باشه،من از بعد از عمل باد کردم و هر ثانیه ورم صورتم بیشتر شد ،داره میترکه انگار

شما هم صورتت ورم داشت؟چکار کردی؟ از کی راحت نفس کشیدی؟

صورتم تا ی  ماه همش ورم بود و کبودی زیر چشم 

عینک یخی میذاشتم تا بهتر شد.بعد ی ماه همه چی اوکی میشه.اگه راحت نفس نکشی هم بهت اسپری بینی میدن 

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.
صورتم تا ی  ماه همش ورم بود و کبودی زیر چشم  عینک یخی میذاشتم تا بهتر شد.بعد ی ماه همه چی ...

ای وای دم عیده فکر میکردم ته تهش یک هفته ورم باشه.....یعنی انقدر زشت شده صورتم ک میترسم حتی مطب دکتر برم.....عینک یخی رو دو روز اول زدم ازون روز همش گرم میذارم رو جا ورم ها و کبودی ها

ای وای دم عیده فکر میکردم ته تهش یک هفته ورم باشه.....یعنی انقدر زشت شده صورتم ک میترسم حتی مطب دکتر ...

خوب میشه عزیزم ولی دم عید نباید عمل میکردی...

فقط عینک یخ ورم و کبودی رو از بین میبره گرم نگیر

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.
ای وای دم عیده فکر میکردم ته تهش یک هفته ورم باشه.....یعنی انقدر زشت شده صورتم ک میترسم حتی مطب دکتر ...

سلام خوبی عزیزم 

..؟ منم الان 5 روزه عمل کردم و دس ب پره های بینیم نزده گنده هسسس مال شما چجوریه 

سلام خوبی عزیزم  ..؟ منم الان 5 روزه عمل کردم و دس ب پره های بینیم نزده گنده هسسس مال شما چجور ...

منم احساس میکنم پره های بینیمو زیاد دست نزده و گنده اس،اما اطرافیانم میگن ورم داری یکم بگذره بینیت جا میفته....وای خیلی استرس دارم جمع نکرده باشه...گفته بودم تا جایی که میتونه جمعش کنه....شما هم بینیت کپ هست؟

منم احساس میکنم پره های بینیمو زیاد دست نزده و گنده اس،اما اطرافیانم میگن ورم داری یکم بگذره بینیت ج ...

آره پریروز تامپون رو کشید گاهی ک با سرم تمیز میکنم یکم نفس میکشم دوباره کیپ میشع