بچه ها من حدود یک ماه پیش رفتم یه جا ناخون کاشتم. یارو تو مغازه لوازم آرایشی ناخون میکاشت و گفت چون سالن نداره کاشت رو ارزون میگیره.نمیدونستم تازه کاره. خلاصه گندزد به ناخونم. حالا من رفتم یه جا دیگه انجام دادم این ناخونکار جدیده اینقدر غر زد که چرا میرید پیش کساییکه ارزون کار میکنن و از این حرفا. خلاصه ناخونمو درست کرد اومدم خونه دیدم استوری کرده ناخونامو نوشته این نتیجه کاشت ارزونه لطفا به سلامتیتون بیشتر از پول اهمیت بدین! راستش یه جوری شدم وقتی استوریشو دیدم. خودش نمیدونه پیجشو دارم. من واقعا چون اولین بارم بود بلد نبودم باید کجا برم و نمیدونستم طرف تازه کاره.
بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)
استوریش بزار براخودش بگو اینم نتیجه رفتن پیش آدمای سطح پایینی مث شماس بگو میرم جایی ک خراب کنه ناخونام ولی جای کسی ک بدون احازه عکس دست منو میزاره نمیام
درخواست دوستی ممنوع حتی شما دوست عزیز 🤨⛔پرونده ای که مردم مینویسن خدا امضا نمیکنه 🦋