سلام دوستان ، واسه انتخاب رشته ی نهم معدل هشتم هم مهمه؟ مثلا اگه ینفر معدل هشتمش ۱۵ باشه ولی نهم ۲۰ باشه میتونه بره تجربی؟ خواهرم به تجربی علاقه داره امسال هشتمه نمره ریاضی نوبت اولش ۱۰ شده ولی میخواد واسه نوبت دوم هشتم و نهم همه ی تلاششو بکنه و ۲۰ بشه و بره تجربی
_کوفت میقولی؟! من کیستم؟! از کجا امده ام؟! جواب سوال این است که من فرزند کوچک خانواده: مرض و زهرمار هستم از زبان شما در اوج عصبانیت تلفظ میشوم مرض بابامه زهرمار مامانمه
من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا میرود اما به هدر، نه دل خون شده وصلم و لبهای تو سرخ استسرخ است ولی سرختر از خون جگر، نه با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه! بدخلقم و بدعهد، زبانبازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟ یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
باید سعی کنه اون آخریو ۲۰ کامل بگیره تا راحت تجربی بیاره
حتما موفق میشه❤
کاربری واگذاری شد🌱💙 کنکوری ام واسه موفق شدنم صلوات میفرستی قشنگم؟🥺💛 گفت: باورت میشه؟ همه ی تلاش های این مدتم فقط برای برداشتن آوار بوده، من هیچی نساختم. گفتم: بعضی وقتا دووم آوردن و بلند شدن خیلی قدرت بیشتری نسبت به ساختن میخواد🤍✨🌸
اخه میانگین میگیرن بشین حساب کن نمره هاشو نمره های سال قبل با امسالم ۲۰ بگیر
ببخشید چون دیدم جواب میدی گفتم حتما میدونی. سوال میکنم عزیز. خواهر من همه درساش طی سه سال راهنمایی بیست بوده. جز ریاضی و علوم. ریاضیش که همیشه پایینه. ولی معدلش همیشه بالای نوزده بوده. میتونه بره انسانی؟
بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست