2777
2789
عنوان

طلا یا گوشی موبایل

309 بازدید | 29 پست

بچه ها شوهرم چند وقت پیش پول لازم داشت یه کم از طلاهام فروخت

حالا میخواد برام قسطی بخره 

اگه گوشی بخوام که همین فردا میتونه قسطی بخره اگه طلا بخوام مشخص نیست تا کی طول بکشه چون جایی نمیشناسه قسطی بدن باید دنبال بگرده

شما بودین کدومو میخواستین 

اینم بگم گوشیم خوبه و مشکلی نداره فقط برای جبران اون طلاها میخوام عوض کنم.. 

طلاهم که عاشق و کشته مردش هستم 😂😂😂

گوشی هم 24 ساعتی دستمه

شما بودین کدومو میخواستیننقد میچسبیدین یا نسیه رو؟ 

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

گوشی از طلا متنفرم

برام عجیبه از طلا یکی متنفر باشه چون خودم عاشق طلا ام

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعا طلا  طلا همیشه پوله روز به روزم قیمتش میره بالا گوشی رو بخری یبار دستت بگیری میشه دست دوم ...

طلا بخوام باید صبر کنم معلومم نیست کی بشه... همین دو دلم گرده ولی گوشی فردام میشه برام بخره جون همه جا قسطی میدن

درباره فروشم که من کلا قصدش ندارم البته الانم گوشی دستم بعد 3 ساا با قیمتی خریدم میتونم بفروشم چون مدل بالا و پرچم دار میگیرم ک همیشه طرفدار داشته باشه البته ک گوشی نمیفروشم دیگه تو هیچ شرایطی مگر تعویض

من حلقه ازدواجمم استفاده نمیکنم چیه همش یه چیزی آویزونه🥴🥴🥴

😂😂😂وای من عاشق اینم یه چیزی بهم اویزون باشه دیگه روم نمیشه وگرنه به لباسامم وصل میکردم یه چیزی جیلینگ جلینگ کنه😂😂

طلا

یعنی صبر کنم هروقت شد برام طلا بخره؟؟ مشخص نی کی بشه شاید چهار پنج ماه تازه اونم اگه اقساط مسکن ملی شرگع بشه دیگه هیچی

طلا اصلا یه لحظه هم شک نکن 

خب طلا شاید چند ماه طول بکشه بعدم اگه اقساط مسکن ملس شروع بشه دیگه کلا هیچ میشه

😂😂😂وای من عاشق اینم یه چیزی بهم اویزون باشه دیگه روم نمیشه وگرنه به لباسامم وصل میکردم یه چیزی جی ...

اصلا خوشم نمیاد سال اول که برام النگو آوردن وقتی شوهرم بود دستم میکردم میرفت درمیاوردم یا انقد میکشیدم بالا آویزون نباشه و صدا نده😅

😑 لایک نمیخوام ریپلای کن😐

اصلا خوشم نمیاد سال اول که برام النگو آوردن وقتی شوهرم بود دستم میکردم میرفت درمیاوردم یا انقد میکشی ...

اتفاقا من وقتی خونه تنهام تکون میدم جالینگ جلینگ کنخ.. حالا جلو مردم زشته میگن عقده داره😂😂یعنی بچه بودمم همه چی جلینگ جلینگی میخواستم