2777
2789
عنوان

طلا یا گوشی موبایل

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 29 پست
طلا بخوام باید صبر کنم معلومم نیست کی بشه... همین دو دلم گرده ولی گوشی فردام میشه برام بخره جون همه ...

اگر گوشی آیفون بگیرید تفاوت چندانی با طلا نداره و اگر خوب نگهداری کنید زمان فروش ضرر و زیان کمتری از طلا داره

اسمم محمد  ۳۸ سالمه-شرکت ساختمان سازی دارم در بازار بورس و طلا هم هستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشی که داری فشار نذار عزیزم

فشار نیست براش اقساطی میخره

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

شکر خدا واسه خرید خونه فروختم راحت شدم

بازم خداروشکر جای خوبی جایگزین شدن

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

اگر گوشی آیفون بگیرید تفاوت چندانی با طلا نداره و اگر خوب نگهداری کنید زمان فروش ضرر و زیان کمتری از ...

با 12 تومن ایفون خوبی نمیتونم بخرم ولی nova 9. که قصد خریدش دارم خیلی گوشی خوبیه

با 12 تومن ایفون خوبی نمیتونم بخرم ولی nova 9. که قصد خریدش دارم خیلی گوشی خوبیه

من بحث خوب یا بد بودن گوشی ندارم منظورم ارزش یک گوشی در بازار بلند مدته که آیفون فرقی با طلا نداره

اسمم محمد  ۳۸ سالمه-شرکت ساختمان سازی دارم در بازار بورس و طلا هم هستم
سلام ابجی ببخش اونجا نشد جوابتون بدم  من همسرم کارکره بخاطر دیابتش قندش بالاست پاش ضربه خورده ...

کاش خدا کمکتون کنه واقعا شرایط برای همه سخت شده این روزا خودت نمیتونی جایی مشغول به کار بشی؟ 

ای کاش میشد بخاطر بچهام‌نمیشه 

کار در منزل نمیتونی؟ یه سایت هست ایراپیشه میری پلاک وارد میکنی اما قبلش در موردش تحقیق کن  ی پول ناچیزی میدن میتونی روزی 30 تومنی کار کنی باز از هیچی بهتره.. 

چطور

برو در موردش تحقیق کن من خودمم بلد نیستم 

باشه ممنونم🙏

همین الان ی دخترا تاپیک زد ازش سوال کن