2777
2789

چه شوشوی بدی☹️

اگرمادرنباشدزندگی نیست  به خورشیدفلک تابندگنی نیست   خداعشق است ومادرکعبه ی عشق  به آنان بندگی شرمندگی نیست🖤مادرم تاج سرم خدا زودازما پست گرفت😭خداجونم راضی ام به رضای تواماکااااش یکم دیگه میگذاشتی چنین نعمت نایابی نزدماباشد، مادرعزیزم روحت شادویادت گرامیست همیشه بغضی ته قلبم هست نفس کشیدن راسخت میکند🖤😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرا همه هار شدن مال منم کلی کتکم زده

دوسش ندارم کاراش برام مهم نیس فقط میخوام اعصابم اروم باشه برا همین کاری بهش ندارم                 خدایا موفقم کن خدایا بهم عقل بده تا از روی بی عقلی کاری نکنم

این که چیزی نیست از بس گوشمو پیچونده قرمز شده

اًٍوًٍمًٍدًٍيمًٍ گًٍرًٍگًٍاًٍرًٍوًٍ رًٍاًٍمًٍ کًٍنًٍیًٍمًٍ سًٍگًٍاًٍشًٍاًٍخًٍ شًٍدًٍنًٍ                                                                                                                                                                            
وحشیه ها . به نظر دو تا بزن تو گوشش  بعدم برو طلاق بگیر . این دیگه چه مدل زندگی مشترکه شما د ...

منم میزنمش کل بدنش چنگ 

نمیزارن 

خانوادم 

داداشم

همه پشتشن

اًٍوًٍمًٍدًٍيمًٍ گًٍرًٍگًٍاًٍرًٍوًٍ رًٍاًٍمًٍ کًٍنًٍیًٍمًٍ سًٍگًٍاًٍشًٍاًٍخًٍ شًٍدًٍنًٍ