سلام دوستان عزیز ، منم جای خواهرتون لطفا درست راهنماییم کنید ک بعدا پشیمون نشم مرسی ؛من ی خاستگار دارم که خیلی ثروتمندن ، جدا از ثروتشون خیلی هم بافرهنگن ایشون خودش پرستاره مادرشون فرهنگی و پدرشون هم دوست بابامه آشنای خانوادگی هم هستیم ، درکل این آقا پسر همه چی تمامه ، اجازه تحصیل و کار هم بهم میده ؛بنظرتون ازدواج کنم با این آقا یا بشینم درسمو بخونم و تو ی رشته خوب تحصیل کنم ؟؟ خودم زیاد اهل درس نیستم ولی میخوام آرایشگر حرفه ای یاد بگیرم و سالن بزنم بعدش که معروف شدم و کارم گرفت واسه گرفتن لیسانس اقدام کنم
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
همیشه صدق نمیکنهههه هاااااا شانس دارن بعضیاااا😂😂😂الان تواین دوروزمونه همه به ظاهردخترابیشتراهمیت ...
ظاهر که شده معیار اصلی... ولی میدونی همه اینا بهم ربط ذارن، درس که بخونی میری سرکار، وقتی بری سر کار درآمد داری، وقتی هم که مانی باشه به خودت میرسی و اوکی میشی 😂😂😂