2777
2789
عنوان

درس یا ازدواج؟

574 بازدید | 42 پست

سلام دوستان عزیز ، منم جای خواهرتون لطفا درست راهنماییم کنید ک بعدا پشیمون نشم مرسی ؛من ی خاستگار دارم که خیلی ثروتمندن ، جدا از ثروتشون خیلی هم بافرهنگن ایشون خودش پرستاره مادرشون فرهنگی و پدرشون هم دوست بابامه آشنای خانوادگی هم هستیم ، درکل این آقا پسر همه چی تمامه ، اجازه تحصیل و کار هم بهم میده ؛بنظرتون ازدواج کنم با این آقا یا بشینم درسمو بخونم و تو ی رشته خوب تحصیل کنم ؟؟ خودم زیاد اهل درس نیستم ولی میخوام آرایشگر حرفه ای یاد بگیرم و سالن بزنم بعدش که معروف شدم و کارم گرفت واسه گرفتن لیسانس اقدام کنم

من ۱۷ سالمه و این آقا ۲۷ سالشونه 

نظرتون چیه؟

🩵🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درستو بخون و بزار ب سنش برسی

هلووو چطورین 😙همیشه بخند و شاد باش این کاربری دست یکی بوده و بمن دادش لطفاً تاپیکارو گزارش بزنید تا حذف شن در حال حاضر دوتایم رو این کاربری😉 تتلیتی سخت هستم😎خانم دکتر آینده😌دخترم با استایل اسپرت پسرونه،😜مخالف کودک همسری میشه برام یه صلوات بفرستید آرزوهام برآورده شن🥺💓،تاپیکای حس ششم و باحال پر بازدید تگم کنید😍شاعر میگه باز میشه این در صبح میشه این شب شاعرم تتلوعه😎😂

جالبه همه خواستگارهای نی نی سایت همه چی تمووووم پولدار 

بعد دختره مونده درس یا شوهر 😂

آدم باید یکیو داشته باشه که خودشو بخاطرش جمع و جور کنه،پولاشو جمع کنه،پس انداز کنه،هدیه بخره،یه کارایی رو انجام نده یه اخلاقایی رو ترک کنه،نه ازترسش باشه ها فقط بخاطر وجود خود طرف باشه،اینجوری که بشه دیگه رابطه  شیرین میشه نه زجر آور،یکیو که پیدا کردین که این حسارو بهش داشتید ترکش نکنید...تو همون آدمِ زندگی منی محمدجانم💙باتو بود که فهمیدم آدم چقد میتونه خوشبخت باشه با تو بود که فهمیدم از ته دل خندیدن یعنی چی خودت که میدونی من وقتی پیش توام چقد خنده هام واقعیه فقط امیدوارم یه روزی نباشه که تو نباشی و من تو این دنیا باشم..... یا باب الحوائج سر سفره عقد به خودت توکل کردم خودت هوای من و همسرم و زندگیمو داشته باش

به نظرم برای ازدواج خیلی زوده میتونی ارتباط داشته باشی باهاشون در حد آشنایی خانوادگی بعد که درس ت رو به جایی رسوندی روی ازدواج فکر کن چون به نظرم بعد ها معیارهات برای ازدواج تغییر می‌کنه 

سنت هم کمه 🙁، من درس ترجیح میدم ولی اگر خواستی دربارش فک کنی حتما همه چیزا رو بسنج وقت بزار برای شناخت ببین اصلا شخصیتی اخلاقی عقلی رفتاری بهم می‌خورین و یکی دو سال نامزد مثلا و‌‌‌...ولی در کل عجله نکن چون به هر حال ازدواج و زندگی مشترک مسئولیت داره و یه سری چیزا بعدش فرق می‌کنه فاصله سنی هم می‌تونه مشکل ساز بشه و ممکنه معیارات در آینده تغییر کنه همشو در نظر بگیر 

خوشبحالت منم ۱۷ سالمه و نه ماهه ازدواج کردم بااین تفاوت ک شوهرم اجازه تحصیل بهم نداد ولی خدایاشکر از زندگیم راضیم ولی خب بنظرم در حق خودم تا ی حدی ظلم کردم و خودم رو ازین سن خونه نشین کردم بگذریم دیگ قبول کردم و تامام

ولی توام اگ میدونی شرایط خاستگارت خوبه قبول کن چون بخت خوب یبار ب روی دختر باز میشه درست رو هم حتمن بخون و در کنارش ب حرفه ارایشگری بپرداز تاکید میکنم اگه از همه لحاظ خاستگارت مورد تایید خودت و خانوادت هست قبول کن و درست رو هم تاجایی ک توانته بخون