2777
2789
عنوان

کسانی که تجربه عمل بینی دارند

353 بازدید | 13 پست

بچه ها روز ۴ ام عملمه دارم خفه میشم ،دو طرف بینیم کامل کیپه و احساس سنگینی و انفجار توش دارم....دکترم از اول تامپون نذاشت،خونریزی هم نراشتم ..‌‌

دو تا اسپری داده ک زدم سر ساعت ،چکار کنم دارم خفه میشم..متشی هم هی میگه طبیعیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه ؟ چرا انقدر طول کشید کپ شدن بینیم،امروز ۴ روز از عملم گذشته باید قطره نازوفرین رو قطع کنم،راه ...

کاری نمیشه کرد عزیزم..تا گچ رو برداری همینه..سخته ولی کم مونده تحمل کن

خدا وسط غمات یه گل میکاره مطمئن باش♥
با دهن نفس بکش. بعد از این دستگاه شستشوی بینی نداد بهت؟

نه هیچی نداده،فقط دو تا اسپری بینی داده .

امشب از شبای قبل حس خفگی و سنگینی بیشتری داره.

حتی برای بخیه هامم کرم نداد،باید برای بخیه هام کرم میداد ؟

کاری نمیشه کرد عزیزم..تا گچ رو برداری همینه..سخته ولی کم مونده تحمل کن

بخدا انقدر باد کردم صورتم شبیه زمین فوتبال شده باد و کبود.....مدام اناناس و کرفس و شیرموز و سوپ میخودم اما یه دره هم باد صورتم کم نمیشه

نه هیچی نداده،فقط دو تا اسپری بینی داده . امشب از شبای قبل حس خفگی و سنگینی بیشتری داره. حتی برای ...

واس بخیه های بیرونی بینی کرم میدن داخلی هارو نباید کرم بزنی یا دست بزنی داخل بینیتم چند وقت دیگ فقط با گوش پاک کن تمیز کن انگشت ن

حرفامو با اسم کاربریم قضاوت نکنید😐هرجا هرچی میگم میگید ن ب اسمت ن ب حرفت
بخدا انقدر باد کردم صورتم شبیه زمین فوتبال شده باد و کبود.....مدام اناناس و کرفس و شیرموز و سوپ میخو ...

قرص آناهیل نداده بهت؟این کبودی رو از بین میبره

واس بخیه های بیرونی بینی کرم میدن داخلی هارو نباید کرم بزنی یا دست بزنی داخل بینیتم چند وقت دیگ فقط ...

برای بخیه های بیرونیم کرم نداد به منشیش هم گفتم گفت بعد از کشیدن بخیه کرم میزنن نه قبلش

برای بخیه های بیرونیم کرم نداد به منشیش هم گفتم گفت بعد از کشیدن بخیه کرم میزنن نه قبلش

اره اره باید بعد کشیدن بخیه ها بزنی

نه هیچی نداده،چرک خشک کن و کدیین و سرماخوردگی فقط داده،اناهیل خوبه؟

اره اناهیل عصاره اناناسه.واسه کبودی عالیییه