2777
2789
عنوان

فیلر لب و دندان پزشکی

1882 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها من فردا وقت فیلر لب دارم ولی دندونم شکست امشب،میخوام بدونم چند وقت بعد زدن فیلر میتونم برم دندونپزشکی کسی تجربه داشته تو این زمینه؟

منم یه روز بود ژل زده بودم دندونم شکست فرداش رفتم ترمیم چیزی نشد ولی میگن انگار نباید بری چون تازه ز ...

برای شما فرمش تغیری نکرد؟نمیدونید معمولا میگن چند وقت باید صبر کرد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو تو کلینیک رزیبا تو بهشتی، هم دندانپزشکی دارن، هم ژل و بوتاکس و کارای دیگه انجام میدن، میتونی همه ...

گلم تاپیک مال یکساله پیشه خیلی کامنتتون جنبه تبلیغ داره خداروشکر دکتر مناسبی پیدا کردم که برای جذب مشتری به نی نی سایت متوصل نمیشه بازم ممنون ☺️

عزیزم شما اول رفتی فیلر زدی بعد دندون پزشکی؟ یا برعکس؟ لبت خراب نشد؟ 

من بعد فیلر دندونم شکست مجبور شدم برم درستش کنم یک هفته بعد تزریقم

نه خداروشکر هیچیش نشد چون دندون جلومم بود برای دندون پزشکم سخت نبود و خیلی هم دهنم رو باز نکردم که به فیلر فشار بیاد