لطفا اگه کسی هست که وکیله کمک کنه.ممنون میشم.از پدر بزرگ همسرم یه خونه به ورثه اش میرثه که از ورثه سه تا خواهر هستن که فوت شدن ودوتا دایی های همسرم.نزدیکه ده سال پیش که مادرشوهرم زنده بود ملک رو به یه خریدار فروختن وخریدار فقط ۵۰ ملیون پول داد وقرار شد مابقیه پول رو بعد از به نام زدن سند بدن.از بد روزگار دایی بزرگه همسرم رفت وسندو داد به خریدار تابعضی کاراشو انجام بده وخریدار دیگه سند رو برنگردوند .حالا مادر همسرم چهار ساله که فوت شده واون نلک زخمی مونده وورثه ی مادرشوهرم سه نفر هستن .که یه برادر ویه خواهر هستن وهمسره بنده که ناتنی هستن از مادر باهمن ولی از پدر جدا.حالا برادر ناتنیه همسرم رفته با خواهرش ۱۵ ملیون به دادگاه داده تا اسم همسرم به عنوان ورثه مادر شوهرم نیاد .اینو دایی همسرم دیروز زنگ زد گفت .میشه اینکارو کنن یا نه غیر قانونیه واز اون اموال به همسره منم میرسه چون ایشون هم از ورثه هستن.
چون ملک برای مادر شوهرتون بوده پس به همه ی بچه هاش ارث میرسه ربطی به تنی و ناتنی نداره بچه های صاحب ملک ارث میبرن
تلگرام کانال های خوبی رای مشاوره داره
من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!