2777
2789

شما معلمی اسی

نمیدونی کی کلاسا تعطیل میشن یه نفس راحت بکشیم؟

اژدهای کوچک پرسید:اگه بعضی‌ها از من یا کارهام خوش‌شون نیاد چی؟پاندای بزرگ گفت:«تو باید راه خودت رو بری.بهتره اون‌ها رو از دست بدی تا خودت رو.»    اقای قاضی:یه جا هست به اسم  وقتی  دیگه هیچی شادت نمیکنه؛ الان دقیقا همونجام.  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما معلمی اسی نمیدونی کی کلاسا تعطیل میشن یه نفس راحت بکشیم؟

مگه مجازی نیستی 

یه آدم به شدت مودی دنبال یه راه برای چاقی میگردم اگه میدونید رو پیامام ریپلای کنید بگید  لطفا لطفا لطفا لایکم نکید 
مگه مجازی نیستی 

دوروز تو هفته حضورین

کاش زودتر تعطیل شن

اژدهای کوچک پرسید:اگه بعضی‌ها از من یا کارهام خوش‌شون نیاد چی؟پاندای بزرگ گفت:«تو باید راه خودت رو بری.بهتره اون‌ها رو از دست بدی تا خودت رو.»    اقای قاضی:یه جا هست به اسم  وقتی  دیگه هیچی شادت نمیکنه؛ الان دقیقا همونجام.  
شوهرم معلمه تا بیست و پنجم فک کنم

یعنی هفته اخر اسفند دیگه اره؟

تو این گیرودار خونه تکونی درس بچه ها واقعا فشاره و ظلمه