2777
2789
در همین حد بگم که دیگه حتی یک لحظه بخاطر خودت زندگی نمیکنی؛ تمام حالاتت بستگی به حالات بچت داره،&nbs ...

اینا برا قبل بارداریه

الان نباید نگرانش کنی

در کنار همه اینها ی بهشت هدیه 

میگیره ب فرشته دوست داشتنی

تحمل  نداره نباشی دلی که تو تنها خداشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راه هم رفتی ؟؟چطور بود مگ حرکاتش

هرشب پیاده روی میرفتم و کلاس ورزش بارداری و زایمانم میرفتم. خوب حرکاتش که لگد میزنه معلومه دیگه کم بشه میفهمی مثل همیشه نیست حرکتاش.

اینا برا قبل بارداریه الان نباید نگرانش کنی در کنار همه اینها ی بهشت هدیه  میگیره ب فرشته دو ...

اتفاقا الان باید بدونه که بعدا شوکه نشه 

نگرانش نمیکنم دارم بهش یه پیش فرض میدم که بعدا یهو جا نخوره 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
دوتا زایمان طبیعی داشتم از درد زایمان نترس و تلاش کن پیشرفت داشته باشی چون بعدش راحتیه بچه رو دیدی ...

شیر منیزم براچیه ؟؟؟ 

نمیدونم کی دردم شروع میشه😢 

از لخت شدن هم خجالت میکشم😢تو زایمان

با خواب کاملا خدافظی کن. من پسرم۱۵ماهشه تازه کم کم زندگیم داره رو روال میفته. من خیلی سختم بود تا بدنم به بیخوابی عادت کرد واقعا ضعیف و لاغر شده بودم

خیلی هم سرد شده بودم از همه نظر نهایت نهایت اگه میتونستیم یه شام با شوهرم بخوریم اونم اگه بچه خواب بود اگه بیدار بود که باید نوبتی میخوردیم. کلا یه لحظه ات برای خودت نیست ولی درکل بخای حساب کنی شیرینه این دوران😊

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

منم مث شما ۳روز دیگه موعدمه.

میخام امشب تمام خریدام وبرم.

که فردا اسکات و پیاده روی و سجده طولانی انجام بدم کاش توپ داشتم اینم خوب بود.

دیگه میترسم وزنش زیادی بره بالا.

زایمان طبیعی خیلی بدل نشینه ،من لحظاتش دوسداشتم.

ان شاء الله این زایمانمم راحت باشه

کوچولوئه میترسم من😂😂😂😂

الهی😍😍😍

کسی نیست بیاد کمکت؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍