یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بعضیا فردای روز زایمان میریزن میرن خونه طرف ، شما زنگ بزن تبریک بگو بهش بگو چند روز دیگه میام سرحالتر باشی من خودم اینجوری دوس دارم البته ببین رسمتون چیه اونم یه حرف نشه
به نظرم بهتره مادر یکم خودشو جمع کنه بعد برن دیدنش
عروس، خواهر، خواهرشوهر و فامیل نزدیک فرق دارن.
باید زود برن ولی کم بمونن. و توی اون مدت کوتاه هم چند تا کمک حسابی کنن و بعد برگردن. تعارف هم بکنن که اگه کاری از دستم برمیاد، بگو انجام بدم امروز راحتتر باشی. من باشم میپرسم بیشتر بمونم و کمک کنم بهتره یا نه؟
بیمارستان رو برو،چون برای اونا که زحمتی نداره. مثل خونه نیست که به فکر تمیزی و پذیرایی و ...باشن.
ولی خونه رو بهتره ببینی خودشون کی راحتن و آمادگی مهمون دارن بعد برین،یعنی مثلا به مادرشوهرت بگو هروقت فلانی جون إمادگی داشت و راحت بود بگین تا خدمت برسیم.
برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️