2777
2789

نه

اًٍوًٍمًٍدًٍيمًٍ گًٍرًٍگًٍاًٍرًٍوًٍ رًٍاًٍمًٍ کًٍنًٍیًٍمًٍ سًٍگًٍاًٍشًٍاًٍخًٍ شًٍدًٍنًٍ                                                                                                                                                                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من1بار ماسک عسل امتحان کردم خوب بود

دوست گلم اگه حاجت داری، اگه نذری به گردنته، اگه اموات داری ومیخوای واسش خیرات بدی،درخواست دوستی بده تا هم مشکل من حل بشه هم شما ثواب کنید❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️خدای مهربونم تنهام نذار😍

نمیدونم شوهرم رفته بود پیش دوستش برام بخره گفته بود این فیکه برم برات اصلشو بیارم رفته اصلشو اورده واسم  منم استفاده میکنم راضیم

در حیرتم از این مردم پستاین طایفه ی زنده کش مرده پرست 
نمیدونم شوهرم رفته بود پیش دوستش برام بخره گفته بود این فیکه برم برات اصلشو بیارم رفته اصلشو اورده و ...

داروخونه داره اصلش رو ؟!باید برم پیش دکتر پوست و مو؟!

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔
یه دکتری میگفت اینا توش یه نوع کورتون داره ک توی کوتاه مدت جواب میده و پوست قشنگ میشه  ولی بلن ...

دکتر پوست و مو برم بهم میگه چی رو بخرم 😬؟

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔
داروخونه داره اصلش رو ؟!باید برم پیش دکتر پوست و مو؟!

نمیدونم شاید داشته باشه 

دکتر نمیخواد خودت میتونی بگیری مثلا ماسک کلاژنش هست یا ماسک خیار یا خاویار اینجوری

در حیرتم از این مردم پستاین طایفه ی زنده کش مرده پرست 
نمیدونم شاید داشته باشه  دکتر نمیخواد خودت میتونی بگیری مثلا ماسک کلاژنش هست یا ماسک خیار یا خ ...

متشکرم 💜🖤