2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جوری تونستی اون دوران بعد جدایی رو رد کنی 

منم تو عقدم و در حال جدا شدنم همش حس میکنم بعد طلاق از دلتنگی و ناراحتی دق کنم💔😞

پایان سال 1402 بیماریم تموم شده   لیسانسمو گرفتم  شاغل شدم  طلاقمو گرفتم با تمام حق و حقوقم  تهمتی که منو به دادگاه انداخت رو به تنهایی ردش میکنم  ارزوهامو تو امضا نوشتم که روزی که رسیدم بهش پایینشو امضا کنم و بنویسم بهشون رسیدم  
حقیقتش تو خونه تنها هم بودیم ولی هیچ احساسی ازش ندیدم واسه همین اینقده فکری شدم

لبی بوسی هیجی؟

ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیم‌خراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍
حقیقتش تو خونه تنها هم بودیم ولی هیچ احساسی ازش ندیدم واسه همین اینقده فکری شدم

خیلیا رابطه تو عقدو دوست ندارن مثل شوهر من درسته عقدمون کوتاه بود دوماه ولی هیچ حرکتی نکرد الان اصلا مثل قبل نیست 

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
چه جوری تونستی اون دوران بعد جدایی رو رد کنی  منم تو عقدم و در حال جدا شدنم همش حس میکنم بعد ط ...

زود قضاوت نکن من۶ماه افسردگی شدید گرفته بودم اخرش گریه ی بابام رو دیدم که خودمو جمع و جور کردم

شوهر منم با حجب و حیا بود

کشتم تا یخ ش باز شد

صبر کن یه هفته ای میخوای بچه بزاره بغلت

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
خیلیا رابطه تو عقدو دوست ندارن مثل شوهر من درسته عقدمون کوتاه بود دوماه ولی هیچ حرکتی نکرد الان اصلا ...

تو رو خدا راست میگی من دارم دیونه میشم چند بار تو خونه تنها بودیم هیچی ازش ندیدم

شوهر منم با حجب و حیا بود کشتم تا یخ ش باز شد صبر کن یه هفته ای میخوای بچه بزاره بغلت

نه بخدا فقط میخوام یه ذره کشش نشون بده که من خیالم راحت شه که مشکلی نداره

تو رو خدا راست میگی من دارم دیونه میشم چند بار تو خونه تنها بودیم هیچی ازش ندیدم

بخدا عزیزم ولی شوهر شما رو نمی‌دونم میخای ی مشاوره برید ببین چی میگه 

واسه من ک اینجوری بود 

منم مثل تو خیلی میترسیدم حتی یکبار بهش گفتم میترسم بعد ازدواجم همین باشی و..ولی برعکس بود 

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
شاید شما خیلی هات هستید چطور ممکنه هم نامزد سابقتون و هم نامزد فعلیتون حسی نداشته باشن؟ یک هفته که ...

نه چون نامزد اولم کشش جنسی نداشت فکر میکنم شاید حساس شدم ولی بازم فکرای منفی که نکنه مشکل داشته باشه میاد سراغم