2777
2789
[QUOTE=229416014]باو تو خودت برو بغلش کن  بگو هی نگات میکنم دوستت دارم میخام بغلت کنم  بعد ...

وا برای چی ضایعت کنه؟ 

خب مگه نباید زن و شوهر بغل همدیگه برن؟کار خلاف شرع که نکردی اخه

اگه امضامو دیدی واسم دعا کن به حاجتم برسم یه صلوات واسم بفرست❤😘😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بخدا فقط میخوام یه ذره کشش نشون بده که من خیالم راحت شه که مشکلی نداره

شوهر منم اون یه ذره کشش رو نشون نمیداد بهش فرصت بده

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
آره عزیزم من هنوز باکره ام 

اوکی سعی کن با شوهرت برین پیش یه دکتر متخصص چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه ببین اسی بازم میگم نیاز فقط مال مردا نیس پس حق باتوئه  

بین خودمون بمونه !دنیا با تو انتهای قصه قشنگیه که قشنگیاش بی انتهاست 😉🤭
خب عزیز من تو دیگه مشکلت چیه برو زندگیتو بکن دیگه یه هفته بیشتر از این انتظار داشته باشی دیگه مشکل ت ...

وا عقد میکنن سریع بعدش میبوسن دیگه. مگه اینطوری نباید باشه؟ بوسیدن صورت یا لب که دیگه چیز خاصی نیست. دلش نمیخواد یعنی؟ عجیبه خب. 

آینده حتما" زیباست.🥰
وا عقد میکنن سریع بعدش میبوسن دیگه. مگه اینطوری نباید باشه؟ بوسیدن صورت یا لب که دیگه چیز خاصی نیست. ...

من شنیدم یه مرد که تازه عقد میکنه همش دوست داره باخانمش خلوت کنه ولی نامزد من با اینکه خیلی دوستم داره زیاد اشتیاق نشون نمیده

ببین همه تو زندگیشون مشکل دارن پس اصلا زود تصمیم نگیر من میگم با یک مشاوره صحبت کن چون به غیر از مشاوره کسی نمیتونه خوب کمکت کنه

میخوای اپلیکیشن لیوم رو نصب کن واسه خانوماست و مشاوره هم دارن خیلی خوب میتونن کمکت کنن عزیزم

وا عقد میکنن سریع بعدش میبوسن دیگه. مگه اینطوری نباید باشه؟ بوسیدن صورت یا لب که دیگه چیز خاصی نیست. ...

عجیب بودن که یه کوچولو عجیبه دیگه از الان خودتو نگران نکن به این فکر کن که خجالت میکشه یا اونم همون طرز تفکر تو رو داره اینکه میگه الان اگه زود بهش نزدیک بشم در بارم فکر بد میکنه .

من شنیدم یه مرد که تازه عقد میکنه همش دوست داره باخانمش خلوت کنه ولی نامزد من با اینکه خیلی دوستم دا ...

اره اینجوریه ولی میگم که شاید خجالت کشیده .من الان بعد دوسال از شوهرم میپرسم چرا اولا زیاد بهم دست نمیزدی میگه بخدا خودمو به زور کنترل میکردم که بهت نزدیک نشم چون هم خجالت میکشیدم هم اینکه میترسیدم تو بگی چقد عجوله فکرش فقط پیش چیزای جنسیو لذت خودشه .میگه هی میخواستم بیام بغلت کنم به زور خودمو کنترل میکردم یا میرفتم بیرون یا با چیزی خودمو سرگرم میکردم .منم همین فکرارو میکردم الان کامل درست شده چون منم خجالتم ریخته اونم خجالتش ریخته دیگه عادی شده برامون.احتمالا نامزد شما هم اینجوری هستن .شما خودتون پیشقدم بشین چن بار مطمن باشین درست میشه

دو سه ماه بگزره اگه دیدی درست نشد بازم بوست نمیکنه و فلان اونوخ به فکر مشاور و اینا باش از الان زوده تصمیم بگیری .دیگه اگع تا دو ماه یه بارم از لب بوست نکرد بفهم که مشکل داره 😅اول به خودش بگو .بعدش پیشنهاد مشاور بده 

نه چون نامزد اولم کشش جنسی نداشت فکر میکنم شاید حساس شدم ولی بازم فکرای منفی که نکنه مشکل داشته باشه ...

عزیزم می‌دونم به خاطر تجربه ی تلخی که داشتید الان انقدر نگران شدید ولی واقعا الان خیلی زوده و اصلا نشونه ی بدی نیست کارشون 

فقط مراقب باشید که بهشون منتقل نکنید این حستون رو و مخصوصا اینکه به خاطر تجربه قبلیتون نگرانید چون این خیلی خیلی مردا رو بهم می‌ریزه