2777
2789
بخدا شما یه چیزی میگین خیلی سختمه از واکنشش میترسم ممکنه بگه برو کنار یا مثلا بگه خجالت بکش زشته

ن نمیگه نترس برو امتحان کن 

ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیم‌خراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اینم جدا شو به همین راحتی🙂😐من نمیدونم واقعا چرا اینقدر بی فکرید تو وقتی یبار شکست میخوری باید حداقل شیش ماه نامزد باشی رفت و آمد کنی ببینی این خویه یا نه دوره عوض شده اون موقع اول نامزد بعد عقد الان اول عقده بعد نامزد

منم همینو میگم اونوقت بعضی از بچه های نی نی سایت بهم میگن خودت مشکل داری هاتی و چقد هولی من دیدم دوس ...

نه عزیزم ببین حق داری گلم بالاخره نیاز جنسی فقط برای مردا نیس که هرکسی یه جوریه مرد و زن نداره مثلا خودم چندشم میشه خب ولی بهتره به خودتون زمان بدید

بین خودمون بمونه !دنیا با تو انتهای قصه قشنگیه که قشنگیاش بی انتهاست 😉🤭
خب اینم جدا شو به همین راحتی🙂😐من نمیدونم واقعا چرا اینقدر بی فکرید تو وقتی یبار شکست میخوری باید ح ...

منم 5ماه با خانوادش و خودش ارتباط داشتم به گدار به آب نزدم از هیچ لحاظی مشکل ندارم باهاش هم خودش هم خانوادش خوبن و کلی هم دوستم دارن ولی از لحاظ جنسی من باید چه جوری میفهمیدم که منو به بی فکری متهم میکنی

این بهتره باکره باش توعقد اگه باکره نباشی سردمیشه ازت بخدا دیدم میگم

دورت بگردم من که نمیگم میخوام رابطه جنسی تو عقد باهاش داشته باشم فقط میگم چیزی تا به حال بروز نداده که من مطمین شم سالمه و مشکلی نداره

عزیزم به نظرم مشکل نداره هاا شوهرت خب هفته ای ۲ بار یا ۳ بار خیلی هم عالیه و طبیعیه .همه مردا هم که هر روز رابطه نمیخوان.واسه بوس و اینا هم که میگی ۱۰۰ در صد خجالت میکشه تو خودت پیشقدم شو.برو بغلش بشین وقتی تنهایین.بوسش کن گردنشو اروم بوس کن ببخشید رک میگم من ولی فقط میخوام مشکل پیش نیاد برات .حتما ایشونم تمایل نشون میده .

این بهتره باکره باش توعقد اگه باکره نباشی سردمیشه ازت بخدا دیدم میگم

ببین اسی هرکس یه جوریه بنظرم حق با این کاربره مردا رو که میشناسی چجورین احتمالا تو با همسر اولتم زندگی نکردی و فقط عقدین بودین که جدا شدی و کلا باکره ای صبر کن ببین ازدواج کردی چجوری میشه شاید طرف مقابلت طرز تفکرش سنتی باشه ولی اگه خیلی نگرانی دکتر برین

بین خودمون بمونه !دنیا با تو انتهای قصه قشنگیه که قشنگیاش بی انتهاست 😉🤭
منم 5ماه با خانوادش و خودش ارتباط داشتم به گدار به آب نزدم از هیچ لحاظی مشکل ندارم باهاش هم خودش هم ...

اونم از حرف زدن مشخص میشه بعدشم تو هنوز نامزدی خب انتظار داری چیکارت کنه تو یه چیزیو با نگو یا کامل توضیح بده الان اینجا هیچ از حرفی از همچین چیزی نزدی که خوبن و فقط این مشکل رو داره