سلام بچه ها موضوع از این قراره که من عقد اولم همسرم مشکل داشت مشروب میخورد و رفیق باز بود و عذر میخوام حس جنسی نداشت یه سال بعد جدایی تقریبا ۱هفته پیش عقد کردم شوهرم محل کار عاشقم شد و بعد ۵ماه آشنایی و بیرون رفتن با هم عقد کردیم الان احساس میکنم دوباره به مشکل خوردم با نظراتتون کمکم کنین
بهش با شوخی یا جدی بگو بوسی چیزی. از جمع خیلی معذرت میخوام. اصلا" ببین تحریک میشه. شوهر منم هیچکاری تو عقد نکرد ولی با نگاهش قورتم میداد. 😅 البته بوس که ما از دوستی داشتیم 😶
اره دوست دارم بفهمم ولی نمیخوام جوری باشه آتو دستش بدم بعد مسخرم کنه بگی چقد تو هولی
عزیزم مگه قراره مسخره ات کنه؟ اون مسخره است که یه هفته چطور طاقت اورده حتی زنشو نبوسیده. زن و شوهر باید برای هم هول باشن دیگه. دو تا غریبه که نیستین. تو این چیزا خجالت نداره.
عزیزم مگه قراره مسخره ات کنه؟ اون مسخره است که یه هفته چطور طاقت اورده حتی زنشو نبوسیده. زن و شوهر ب ...
منم همینو میگم اونوقت بعضی از بچه های نی نی سایت بهم میگن خودت مشکل داری هاتی و چقد هولی من دیدم دوست پسر طرف همون روز اول از خانم میخواد دستشو بگیره یا ارتباط بیشتر دوست داره اما نامزد من هیچ کششی نشون نمیده با اینکه خیلی دوستم داره چند بار برام گل خریده تولدم پلاک زنجیر گرفت ابراز علاقه میکنه با پیامک نمیدونم مشکل چیه