2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که سر حرفو باز کردم نظراتشو گفتم بهتون 

بهش با شوخی یا جدی بگو بوسی چیزی. از جمع خیلی معذرت میخوام. اصلا" ببین تحریک میشه. شوهر منم هیچکاری تو عقد نکرد ولی با نگاهش قورتم میداد. 😅 البته بوس که ما از دوستی داشتیم 😶

آینده حتما" زیباست.🥰
[QUOTE=229416014]باو تو خودت برو بغلش کن  بگو هی نگات میکنم دوستت دارم میخام بغلت کنم  بعد ...

اوو انقد تو زندگی مشترک ادم ضایع میشه. بیخیال. میخوای بفهمی یا نه؟ 

آینده حتما" زیباست.🥰
بهش با شوخی یا جدی بگو بوسی چیزی. از جمع خیلی معذرت میخوام. اصلا" ببین تحریک میشه. شوهر منم هیچکاری ...

به شوخی بگم بوس فکر خوبیه امتحانش میکنم این نگاهشم معمولیه ندیدم نگاه خاصی روم داشته باشه

نه نرفتم شایدم اینجور باشه چون خیلی مراقبه که از چیزی ناراحت نشم یا دربارش فکر بد نکنم

خب برو بهش  بچسب ،  دستشو بگیر ، خودتو لوس کن تو بغلش 

مثلا دیدیش  برو تو بغلش بگو دلم تنگ شد برات و .‌‌‌.... 

از کم شروع  کن تا یخ هر دوتون اب شه . 

برا منم دعا کن متاهل بشم . 

خدایا شکرت.
به شوخی بگم بوس فکر خوبیه امتحانش میکنم این نگاهشم معمولیه ندیدم نگاه خاصی روم داشته باشه

نه

بنظرم زمينه سازي كن

با پيام

حرفاي عاشقونه و ... بزنيد

فكرشو بنداز تو سرش

بعد ك همو ديدين اماده تره

با خنده بگو بیا بوست کنم ببینم اصلا" خوشمزه ای یا فقط اینطور به نظر میای 😉 ( این ترفنده منه واسه بوس گرفتن 😆)

آینده حتما" زیباست.🥰
اره دوست دارم بفهمم ولی نمیخوام جوری باشه آتو دستش بدم بعد مسخرم کنه بگی چقد تو هولی

عزیزم مگه قراره مسخره ات کنه؟ اون مسخره است که یه هفته چطور طاقت اورده حتی زنشو نبوسیده. زن و شوهر باید برای هم هول باشن دیگه. دو تا غریبه که نیستین. تو این چیزا خجالت نداره. 

آینده حتما" زیباست.🥰
عزیزم مگه قراره مسخره ات کنه؟ اون مسخره است که یه هفته چطور طاقت اورده حتی زنشو نبوسیده. زن و شوهر ب ...

ضمنا" بهتره قبل از اینکه عروسی کنی از این لحاظ مطمین شی. چون یه تجربه ی تلخ داری. 

آینده حتما" زیباست.🥰
عزیزم مگه قراره مسخره ات کنه؟ اون مسخره است که یه هفته چطور طاقت اورده حتی زنشو نبوسیده. زن و شوهر ب ...

منم همینو میگم اونوقت بعضی از بچه های نی نی سایت بهم میگن خودت مشکل داری هاتی و چقد هولی من دیدم دوست پسر طرف همون روز اول از خانم میخواد دستشو بگیره یا ارتباط بیشتر دوست داره اما نامزد من هیچ کششی نشون نمیده با اینکه خیلی دوستم داره چند بار برام گل خریده تولدم پلاک زنجیر گرفت ابراز علاقه میکنه با پیامک نمیدونم مشکل چیه