2777
2789
عنوان

خانما باردارم میشه کمکم کنید

961 بازدید | 41 پست

سلام هفته بیست و یک طول سرویکسم بین ۲۹و سی بود شیاف میزارم الان بیست و دو هفتم از صبح حرکات بچه تو واژنمه مث اینه میخواد بیاد بیرون یه حالت حباب حبابیه با دکترم تماس گرفتم گف ساعت ده دوباره تماس بگیر کسی اینجوری بوده؟

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍

منم اینجوری حس میکردم طی بارداریم یکی دو روز، البته مشکلی نداشتم فقط چندروز مهمانداری کردم فک میکردم خطرناکه، رفتم با استرس سونو دادم هیچ مشکلی نبود، توام عزیزم برا راحتی خیالت برو دکتر، ولی جای نگرانی نیس

دوستان عزیز من خیلی کم میام سایت،اگه یه وقت جواب ندادم معذرت🌷🌷🌷🌷🌷🌷
منم اینجوری حس میکردم طی بارداریم یکی دو روز، البته مشکلی نداشتم فقط چندروز مهمانداری کردم فک میکردم ...

مرسیی عزیزم ممنون 

خیلی میترسمم

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسیی عزیزم ممنون  خیلی میترسمم

حق داری عزیزم نگران باشی، همه مامانا اینجورین طی بارداری، ب امید خدا بچت دنیا میاد صحیح و سالم، 

دوستان عزیز من خیلی کم میام سایت،اگه یه وقت جواب ندادم معذرت🌷🌷🌷🌷🌷🌷

آره عزیزم نترس طبیعیه منم یه وقتا حرکاتشو تو واژن حس میکرد هرچی هفته ات میره بالاتر رحمت میاد بالا حرکاتشم جاش عوض میشه چیز خاصی نیست 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
آره عزیزم نترس طبیعیه منم یه وقتا حرکاتشو تو واژن حس میکرد هرچی هفته ات میره بالاتر رحمت میاد بالا ح ...

مرسی عزیزم خداکنه همینجور باشه 

هعی با خودم میگم الانه که بیفته 

منم گاهی لگدشو دقیقا اونجا حس میکنم انقدم دردم میگیره ولی تا الان مشکلی پیش نیومده الان هفته ۲۹ام

انشالله به سلامت نینیتو بغل کنی 

خداروشکر

خیلی دعام کن

عزیزم من طول سرویکس ۳۱ بود. حتما برای آروم شدنت برو دکتر. ولی بهترین راهش استراحت. 

مخصوصا پله بالا پایین نرو 

انشاالله  به سلامتی به دنیا بیاد نی نی کوچولو. 

برا سلامتیش دعا بخون و یه نذر حتی شده خیلی کوچک بکن 

انشالله به سلامت نینیتو بغل کنی  خداروشکر خیلی دعام کن

ممنونم همچنین عزیزم 

استرس نگیر ایشالا بقیشم مث برق و باد میگذره صحیح و سلامت دنیا میاد

ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)
عزیزم من طول سرویکس ۳۱ بود. حتما برای آروم شدنت برو دکتر. ولی بهترین راهش استراحت.  مخصوصا پله ...

مرسی عزیزم ممنون

اره استراحتم کامل

چشم ممنون خیلی دعام کن

ممنونم همچنین عزیزم  استرس نگیر ایشالا بقیشم مث برق و باد میگذره صحیح و سلامت دنیا میاد

مرسیی انشالله همچنین⁦♥️⁩

سلام عزیزم،الان چندهفته ای؟

سلام ۲۷ 

شما خوبی