شنبه رفتم دکتر . من فک میکردم 6 ماهم است ولی 7 ماهم بود. دوقلو بار دارم ولی شکمم اصلا رشد نداشته انگار تازه 5 ماهنه .وزن تو یه ماه تغییری نکرده . خیلی سبک شدم ورم اصلا ندارم . چن وقتیه ببخشید اسهال هم شدم . خیلی نگرانم همش میگم نکنه بچه ها رشد نکردن . دیشب از ترسم خواب نداشتم . با خودم میگم من که دوقلو باردارم لاقل شکمم باید از یه فردی که یه دونه داره بزرگتر باشه ولی اصلا تعییری نداشتم .کسی بوده اینجوری باشه؟؟به نظرتان برم سو نو . دکترم برای 14 فروردین نوشته ولی تا اون موقع معلوم نیست چقدر استرس میگیرم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم سونو رو برو ولی نگران نباش خواهر منم شکمش کوچک بود یه دونه بچه بیشتر نبود ولی بهش نمیخورد۹ماهش باشه هی حرص میخورد که بچش حتما کوچیکه ولی وقتی به دنیا اومد خیلی درشت بود
عزیزم سونو رو برو ولی نگران نباش خواهر منم شکمش کوچک بود یه دونه بچه بیشتر نبود ولی بهش نمیخورد۹ماهش ...
درسته عزیزم منم شنیدم برای بعضیا اینطوریه. آخه برای من دوتا هستم . نفس تنگه هم ندارم مثل یه آدم عادی . پسر بچه هم هستم من میگم بالاخره باید درشت تر باشن.خیلی استرس دارم نارس به دنیا بیان .کاش دکترم زودتر سونو مینوشت
مثل یه ماه قبل خوب نیست . هر چی میخورن اسهال میشم با اینکه اکثرا تو دوران بارداری یبوست دارن
عزیزم منم توبارداریم ی بار خربزه و عسل خوردم اسهال شدم هرچی میخوردم فایده تداشت بعد من قرص دمیترون که برا حالت تهوع بارداری اوایل بارداری میخوردم با اون قرص شدید یبوست شدم اما بعداز ۱۶هفته ک حالت تهوع بارداریم ازبین رفت دیگه نخوردم تا اینکه تو هفت ماهگی منم اسهال شدم اخرش دوباره این قرصو خوردم و بعد از دوروز کامل اسهالم رفتم