2777
2789
عنوان

عقب انداختن اورژانسی پریود

3332 بازدید | 17 پست

سلام دوستان 

من یه سفرزیارتی برام پیش اومده هفته ی آینده ان شاالله 

میخوام که پریودم یک هفته عقب بندازم

۵ روز دیگه هم موعد پریودمه،توروخدا راهنمایی کنید 

دوستت دارم امام زمان(عج)عاشقتم امام حسین(ع)ازبین تمام نداشته هام خوشحالم برای داشتنت اربابم♥️♥️♥️ 

الان رفتم اچ دی گرفتم انداختم 

ولی بازم میترسم 

دوستت دارم امام زمان(عج)عاشقتم امام حسین(ع)ازبین تمام نداشته هام خوشحالم برای داشتنت اربابم♥️♥️♥️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب نوار بهداشتی بزن برو مسافرت

زیارتی میخوام برم عزیزم

تنها راهش همون قرص جلوگیریع

آره 

ولی چون کم مونده به زمان پریودیم استرس دارم

من شنیدم برای عقب انداختن ال دی طریقه مصرفش برای عقب افتادن سرچ کن خوبه، فک کنم من تو اعتکاف میخاسم ...

شما چندروز قبل پریودی مصرف کردی

از امشب میخوردی قرص ال دی رو دیگه پریود نمیشی تا زمانی که دیگه نخوری ۲روز بعد میشی التماس دعا 

فرمانده :برو جلو سرباز نترس خدا با ماست  سرباز:اگه خدا با ماست کی با اوناست که دارن اینجور مارو تیکه پاره میکنن