2777
2789

من با گریه ازش خواهش میکردم ادم شو باهام خوب رفتار کن اونجا بهم نشون داد گفت به اینم که بری 💔دو هفته دارم کارای جداییمو میکنم دوستان لطفا قضاوت نکنید من چندین ساله برای درست شدن شوهرم تلاش کردم هزارو یک مشکل داره 

حتی خیانتو گذشت کردم که زندگیم خراب نشه پس فکر نکنید که خوشی زده زیر دلم 

همه اینکارو کردم چونکه فکر مکردم دوسم داره وبراش مهمم چون ازدواجمون عاشقانه بود یعنی دوست بودیم هرکاری کردم ولکن کاراش نشد چندتاش ول کرد مثل رفیق بازی چون رفیقاش بدی کردن بهش ک ول کرد یا خیانتو ک نمدونم میکنه الان یا نه بشدت شوهرم خودشیفته یعنی همش من مقصرم همیشه بهم تو سری میزنه کوچیکم میکنه مثلا یک کار اشتباهی مکنم هرچیزی باشه بهم میگ بی عرضه فلان فلان فحاشی میکنه بدجور شکاک و دل بده در حدی که من حق هچ کاری حتی گرفتن گواهی نامه ام ندارم خسیسه خسیسسسس پول حتی چیزای واجبم نمیده اگرم بده انقدر منت میذاره که متنفر بشم حتی برام تولدم یک تبریک بهم نگفت دوساله عقدیم ها ... انقدر بدی داره که نگو باز امروز مادرشوهرم زنگ زده گریه مکنه که تو براچی بچمو ول کردی نباید ولش مکردی 😐 میخواد من بمیرم اونجا که بچش تنها نشه ناراحت نشه حالا من از بس حرص میخورم موهام مشت مشت میریزه و بدنم میلرزه سمت چپ بدنم بی حس میشه 

بارها با گریه از شوهرم خواهش مکردم درستشو میگفت به اونجام که میخوای بری زودتر برو 💔 

من گریه مکردم اون میخوابید ...

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

سریع تر جدا شو خواهر منم با یکی لنگه شوهرت ازدواج کرد حالا بچه داره و دیگه براش اونقدرا اسون نیس تو ک هنوز عقدی زندگیتو نابود نکن

من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه یه دلیل بیاری که چرا باید با همچین ادمی ادامه بدی؟

من هیچ دلیلی ندارم قبل عقد. دوستش داشتم چون دگ انقدرم بد نبود بعد عقد اشغال بدبختم کرد 💔

خانوادش ازم انتظار دارن همیشه کوتاه بیام و نرم 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
سریع تر جدا شو خواهر منم با یکی لنگه شوهرت ازدواج کرد حالا بچه داره و دیگه براش اونقدرا اسون نیس تو ...

جدا ک صدرصد میشم اینجاش جالبه که بعد اینکه ول کردم اومدم خونه بابام بهم گفت خدا جوابتو بده که بی دلیل میری و باهام اینجوری یعنی اینا دلیل نیست من باید بمیرم اونجا دگ ؟‌

من هیچ دلیلی ندارم قبل عقد. دوستش داشتم چون دگ انقدرم بد نبود بعد عقد اشغال بدبختم کرد 💔خانوادش ازم ...

چه به غرورت بربخوره چه نخوره این ادم تورو نمیخاد حیف توعه اگر واقعا اینطوره که میگی اونم تازه اوا زندگی ازش جدا شو

جدا ک صدرصد میشم اینجاش جالبه که بعد اینکه ول کردم اومدم خونه بابام بهم گفت خدا جوابتو بده که بی دلی ...

اینا همش از علاقه نارسیسیسم هست یا خودشیفتگی ینی واقعا فک میکنم خواهرمی چون تمام توصیفاتت انگار دامادمونه اگه از خیانتش مدرک داری همونو ببر دادگاه شکایت کن جدا شو خواهر من یبار خیانت دید اما گفت درست شده گفته دیگه نمیکنم بچه دار شد الان فهمیده ۴ساله با خواهر اون زن اولیه بوده داشته خیانت میکرده ولی اینبار دیگه قشنگ پنهان میکنه الانم خواهرم دستش ب هیچی بند نیس بخاطر بچش مونده اونجا 💔

من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»

.

نه مهریه بخوره تو سرش گفتم میبخشم فقط طلاقم بده خدا مهریمو ازش بگیره اینم بگم موقعی که با من اشنا شد کوفتم نداشت فقط یک موتور داشت من بهش طلاهامو دادم حمایش کردم الان چندین خونه داره و همچی ولی حاضر نیست هزارتومن برام خرج کنه منم اهل مهریه گرفتن نیستم چون دارم دیگه مریض میشم از استرس 

طلاهمم که مال خودمم بودم خورد هرچی پول داشتم حقمو خورد 

چه به غرورت بربخوره چه نخوره این ادم تورو نمیخاد حیف توعه اگر واقعا اینطوره که میگی اونم تازه اوا زن ...

میدونم خودمم اینو فهمیدم برا همین جدا میخوام بشم کسی که یکیو دوست داشته اینجوری نمکنه باهاش💔

نه مهریه بخوره تو سرش گفتم میبخشم فقط طلاقم بده خدا مهریمو ازش بگیره اینم بگم موقعی که با من اشنا شد ...

ساده نبااااش دخترر

ینی چی مهریمو میبخشمم دردسر داره ولی به پاره شدن باسن اون الدنگ میارزه

نامردی اگه نگیری ازش

این مردای حرومی از عمد انقدر اذیتت میکنن تا جونتو برداری و مهریتو ببخشی ساده نباش

اینا همش از علاقه نارسیسیسم هست یا خودشیفتگی ینی واقعا فک میکنم خواهرمی چون تمام توصیفاتت انگار داما ...

بخدا منم نمیدونم خیانت مکنه یا نه رفتارا های مشکوک داره  و میدونم کسی که یکبار خیانت کنه دوبارهم میکنه بیشتر از این میترسیدم که ادامه بدم چون نمخوام یک بچه بیارم با همچین پدری بشدت شوهرم فحاشی میکنه بشدت به خانوادم و هزار و یک بدی داره  خیلی خودشیفته لعنت به همچین ادمی خدا جوابشو بده الهی

نه مهریه بخوره تو سرش گفتم میبخشم فقط طلاقم بده خدا مهریمو ازش بگیره اینم بگم موقعی که با من اشنا شد ...

آخی واقعا حق داری،طاقت بیار،برا اجرا گذاشته مهریه نیاز نیست بری دادگاه راحت از ثبت میتونی درخواست بدی

بخدا منم نمیدونم خیانت مکنه یا نه رفتارا های مشکوک داره و میدونم کسی که یکبار خیانت کنه دوبارهم میک ...

انگار قل دوماد ما هست😭 سریع تر جدا شو خواهش میکنم ازت بچه نیار