2777
2789
عنوان

تنبیه بدنیه خردسال؟

495 بازدید | 34 پست

چند وقت پیش یه خانمی تاپیک زد که شما بچه ۵ ۶ ساله دارین حرف گوش میده؟ و کلا تاپیکاش تو همین موضوع میچرخید.

منم گفتم یه خواهر ۶ ساله دارمو بعدم خانمه اومد پیام داد و ما باهم حرف زدیم اون اخرش گفت من دخترمو بردم پیش طب سنتی گفته بچتون سودا داره  واسه همین شیطونی میکنه باید یه تنبیه فیزیکه خاص و با برنامه بشه😐

و اون خانم همچین کاریو با دختر ۵ سالش میکنه ینی بجای اینکه وقت بزاره تو این سن انرژیه بچشو خالی کنه کتکش میزنه؟؟؟

داشتم فکر میکردم ازین سن به بعد خواهر کوچیکترم همه کارامو مو به مو یادش میمونه بعد کتک زدنش رو روحیش تاثیری نداره؟

شما اصلا همچین چیزی برای بچه های خردسال شنیدین؟؟😑😑😑

یعالمه راهکارای مدرن و روانشناسی اومده بعد هنوز یه عده میرن طب سنتی که بگه بچتو کتک بزن نمیدونم واقعا بچه دار شدن خیلی موضوع معمیه اگه حوصلشونو ندارین فقط پیشگیری کنین دیگه این چه ظلمیه تو سن شیطونیو فضولی کردناشون انجام میدین.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نمیتونم زدن بچه رو درک کنم والا پسر من ۱۸ ماهشه گاهی خیلی حالم بد میشه داد میزنم خودم بعدش کلی ناراحت میشم اونم نه داد بلند میگم مثلا بخواب دیگه یه ذره بلند میگم یا گاهی حالم بده یا خوابم مخصوصا نصفه شبا گریه میکنه دیر جوابش رو میدم یعنی ذهنم خوابه هنوز درک نمیکنم بجه چی میخواد بعدش عذاب وجدان میگیرم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

من اینقد از دست بچهام اذیت میشم و عصبی میشم فقط خودمو میزنم نمیتونم بزنمشون ولی خب بعضی وقتا بچها لجبازی میکنن مثلا امروز دخترم بهم میگه چون فلان کار نمیکنید مثلا نوشابه نمیخری من چیوفارو میریزم رو زمین پودراشو  خب اینو چکار کنی 

خدایا خستم 
اون خانوم درواقع یه مرد فیتیش دار و بیمار روانی بوده اون چیزایی که گفته هم فانتزی هاش بوده باور نک ...

نمیدونم واقعا کله تاپیکاش اینجوری بود که دختر شمام شلختس؟ دختر شمام سرصدا میکنه؟ انگار وسواس خاصی نسبت به بچش داشت

بچه ای ک زیاد کتک بخوره دیگه سر میشه.میگه من که اول اخر کتکمو میخورم حالا ی کتکه دیگه بزا کار خودمو بکنم.اما اونی ک کتک نخورده و با انجام دادن یه کار واقعا بد یه سیلی میخوره تا عمر داره یادش میمونه اون کار بده و نباید انجام بده.

نشنیدم و تنبیه فیزیکی انجام نمیدم اما گاهی واقعا اذیت میکنن که کفری بشم داد میزنم سرشون و دعوا دیگه واقعا به جنون میرسونم خدا منو ببخشه الانم کروناس نمیشه بیرون برد طفلیارو 

فرمانده :برو جلو سرباز نترس خدا با ماست  سرباز:اگه خدا با ماست کی با اوناست که دارن اینجور مارو تیکه پاره میکنن 
نمیدونم واقعا کله تاپیکاش اینجوری بود که دختر شمام شلختس؟ دختر شمام سرصدا میکنه؟ انگار وسواس خاصی نس ...

اسم کاربریش چی بود؟

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
من اینقد از دست بچهام اذیت میشم و عصبی میشم فقط خودمو میزنم نمیتونم بزنمشون ولی خب بعضی وقتا بچها لج ...

خواهر منم همینطوریه مثلا میگه شما که بدام لاک نخریدین منم این لیوانو میریزم رو فرش مام از دور خود زنی میکنیم😂

چرابزنه خب یه وقتایی ادم عصبی میشه درحدیه اروم زدن روی دست عیب نداره ولی کتک مگه ادم شمره طفل معصوم که گناههی نداره بچه های بیچاره مدرسه ومهدکه تعطیل چیکارکنن خونه

خدایابرای داده ونداده ات شکر🥰💛🧡💚💜🤎🤍