2777
2789

برای خودم نمیخوام ولی داستان از این قرار دختر عمم دوتا دوست داشت که دوقلو بودن و یه داداش ۲۴ ساله دارن دختر عمم ۱۷ سالشه و این خواهرا بهش گفتن تو باید عروس ما بشی و این حرف ها 

گذشت و بعدا به صورت رسمی به عمم گفتن و عمم رد کرد بعد چند وقت پسره به خواهراش گفت که به دوستت بگو اگر مشکل پدرش هست که راضی نیست من باهاش صحبت میکنم و راضی میکنمش 

این خواهرا توی ذهن دختر عمم از پسره امام ساختن که اصلا کار بدی نمیکنه خیلی آقاست و کلیییی دیگه 

این دختر عمم هم خوشش اومده ازش پسره هم دوستش داره 

پسره گفته بریم روانشناسی ببینیم چی میگه ولی دختر عمم میگه هم خواهرم و هم پدرم مخالف هستن و اینکه به ثبات عاطفی و عقلی نرسیدم 

نمیدونه چیکار کنه 

میگه حد اقل اگر حرف بزنم بعدا میگم حرف زدم مناسبم نبوده

این روز ها دلم بیشتر از هرروز بی تاب شماست درمان این حال خرابم انتهای راه شماست و انتهای  راه شما یعنی شهادت                 دنیا و تمام لذت هایش هم بماند برای اهلش من اهل دنیا نیستم ...                                                                                                                                                             حرف دل به برادرم جهاد. تو همان شهید شاهد بی قراری هایم هستی .. دوستت دارم رفیق 💗
ماهم اصلا نفهمیدیم تو همون دختر عمه ای

من نامزد دارم😑

این روز ها دلم بیشتر از هرروز بی تاب شماست درمان این حال خرابم انتهای راه شماست و انتهای  راه شما یعنی شهادت                 دنیا و تمام لذت هایش هم بماند برای اهلش من اهل دنیا نیستم ...                                                                                                                                                             حرف دل به برادرم جهاد. تو همان شهید شاهد بی قراری هایم هستی .. دوستت دارم رفیق 💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نامزد دارم😑

پریروز تایپیک خاستگاری زدی الان نامزد داری؟

یک‌ روز خودم را خواهم بخشید، از آسیبی ک به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارند و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترک خود نکنم.🫂

پریروز تایپیک خاستگاری زدی الان نامزد داری؟

پریروز کجا بود 😑

همون روزی که تایپک اول زدم فردا اومدن خواستگاری و چون کاملا آشنا بودیم دیگه تحقیق نکردیم و قرار هارو گذاشتیم😑🥲💚

پریروز کجا بود 😑 همون روزی که تایپک اول زدم فردا اومدن خواستگاری و چون کاملا آشنا بودیم دیگه تحقیق ...

مبارک واس منم دعا کن

یک‌ روز خودم را خواهم بخشید، از آسیبی ک به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارند و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترک خود نکنم.🫂

مبارک واس منم دعا کن

قربونت سلامت باشید💚