2777
2789

سلام بچه ها . من با همسرم دیروز حرفمون شد موضوع جدی نبود فقط من یکم داد زدم بعدشم آروم شدیم و شام خوردیم و خداحافظی کردیم و اومدم خونه 

حالا از دیروز نه زنگ زده نه خبری ازش هست منم زنگ زدم جواب نداد پیام هم دادم جوابمو نداد 

یه بارم قبلا اینطوری شده بود که کلا جواب نمی‌داد و قهر کرد رفت نزدیک یه ماه و پای خانواده ها رو کشید وسط

تو رو خدا راهکاری دعایی چیزی بگین دیگه تحمل این کارا رو ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامزدت ادمی هس ک دعوا رو کش میده 

اصلا چطوری میخوای با دعا درستش کنی 

لطفا یفکر اساسی کن 

خدایی من .خدایی مهربونم مادرمو بهم ببخش..شفاش بده و بزار کنارم بمونه بیشتر از این بیکسم نکن.خدایا التماست میکنم مادرمو شفابده😔🥺
دعا کاری نمیکنه واستون خودتون عقل دارید ازش استفاده کنید دیگه ب نظرتون همسرتون نرماله ؟ خیلی جدی ...

اخه وقتی قهر می‌کنه اصلا راه ارتباطی باهاش ندارم که چجوری باهاش حرف بزنم آخه می‌ذاره می‌ره نه زنگ بزنم جواب میده نه پیام

وقتی قهر میکنه اصلا حرف نمیزنه و جوابمو نمیده میره همه چیو به مامانش اینا میگه

من نمیگم جداشو

ولی خدایی شما میتونی باهمچین ادمی بری زیر ی سقف 

واقعا الان فکری نکنی ی مدت دیگه صبرت لبریز میشه

برو مشاور وایناروجدی بگیر

خدایی من .خدایی مهربونم مادرمو بهم ببخش..شفاش بده و بزار کنارم بمونه بیشتر از این بیکسم نکن.خدایا التماست میکنم مادرمو شفابده😔🥺