2777
2789
عنوان

به باد دادن آرزوهای دیگران🎭

458 بازدید | 45 پست

تا حالا شده آرزوی کسی را به باد بدید یا کسی آرزوهای شما را به باد بده؟! 

شوهرم می گه من آرزوهاشو به باد دادم! من 😶 آرزوها😶 باد😶 معمولا بر عکسه، آقایون استاد به باد دادن آرزوها هستند حالا اینم افتاد گردن ما 😉🤣 ای تف توی این دنیای وارونه الاغ 🐎 

والا اگر شما فهمیدین منظورش چی بود منم فهمیدم🤯 نمی دونم آرزوهاش چی بوده که به باد رفته، بعدم دیگه تا دو سه هفته در حالت سایلنته و به کل حرف نمی زنه، تا کم کم آروم بشه بیاد بگه چیش به باد رفته. 🕸️

💖 گر نگهدار من آن است که من می دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد 💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی ببخشید

ولی بی عرضگی خود رو گردن دیگران نندازیم

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…
شوهر منم میگه زندگیمو داغون کردی منم میگم تو خون منو تو شیشه کردی

حالا باز هنوز شما یه زندگی هست که متهم به خراب کردنش باشی، خوب آرزو یه چیزه که وجود خارجی نداره یا ادم هدف داره بهش می رسه با نداره نمی رسه دیگه. چیزی که وجود نداره را شخص بنده به باد دادم 

حالا باز هنوز شما یه زندگی هست که متهم به خراب کردنش باشی، خوب آرزو یه چیزه که وجود خارجی نداره یا ا ...

اون چس ناله اس

ینی منظورش اینه ب جاهایی میخاس برسه و تو نزاشتی؟

دیوانه تر از مردم این شهر نَکردم  
خیلی ببخشید ولی بی عرضگی خود رو گردن دیگران نندازیم

الان به منی یا به اون؟! آرزو که وجود نداره یا تلاش می کنی می سازیش یا می بازیش 

الان به منی یا به اون؟! آرزو که وجود نداره یا تلاش می کنی می سازیش یا می بازیش 

با هرکسی هستم که نرسیدن به آرزو هاش رو تقصیر دیگران میدونه

درست میگید یا ارزو در حد توان هست و باید تلاش کرد تا بهش رسید

یا بلند پروازی هست که باید بیخیالش شد

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…
اون چس ناله اس ینی منظورش اینه ب جاهایی میخاس برسه و تو نزاشتی؟

چس ناله را خوب گفتی، هر کسی بالاخره یه خط قرمزهایی داره، من اجازه نمی دم خط قرمزا را رد کنه. شاید واسه اونه 

با هرکسی هستم که نرسیدن به آرزو هاش رو تقصیر دیگران میدونه درست میگید یا ارزو در حد توان هست و باید ...

خدا خیرت بده. من خیلی عرضه داشته باشم آرزوهای خودم را به باد ندم 

شاید گاهی یه چیزی بگم

ولی عمیقا معتقدم که هر گندی به زندگیم زده شده نسئولش خودمم و تمام🖤

آدم خوبی نیستم..اما میشه لطفا ازتون بخوام که برای ظهور امام زمان صلوات بفرستین؟؟  حتی ما آدم بدا هم میتونیم منتظر باشیم...شاید خدا رحم کنه بهمون وقتی ببینه خوب و بد منتظرشیم🥺گره عجیبی افتاده به کارم خواهرا،التماس دعا که هرجور به صلاحمه مشکلم زودی حل شه خسته شدم😔خمشترک مورد نظر حوصله ی بحث ندارد اگر قصد بحث کردن دارید ریپلای نکنید با تشکر🦦از میان تمام نداشته هایم افتخارم این است مادرم حضرت فاطمه (س) و لقب من سیده است.. 💚چند وقت پیش با یه خانومی حرف میزدم میگفت ما نیاز ب امام زمان رو قلبا حس نکردیم ک آقا بیاد...آخه ما ک خیلی عادی داریم زندگی میکنیم...ینی فقط منم ک قلبم داره میگیره از این همه تاریکی ک تو دنیاست؟ این همه بچه های کار این همه نیازمند..بهش فکر ک میکنم غذا از گلوم پایین نمیره...چطوری اینقدر بیخیال شدیم؟ ما هر چقدرم تلاش کنیم این چیزا از بین نمیره جز با ظهور امام زمان..یه صلوات برای تعجیل در فرج بفرستید لطفا😔🙏 ما اهل کوفه نیستیم، مهدی(عج) تنها بماند❤خدای مهربونم میدونم لایق نیستم اما دعا میکنم مرگ مرا شهادت در راه امام زمانم قرار بده

شوهرمنم کلا بیکاروعلاف بوده خونه باباش با۴۶سال سن بیمه انچنانی نداره یه روز اینجا دوروز اونجا پرتش میکردن بیرون من که زنش شدم ازبس سرکاربادوستدختراش چت میکرد اخراجش کردن بعدبه من میگفت قدم تونحسه🤣

به شوهرت میگفتی بیا پایین بچه سرمونو درد اوردی😒😒😒

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"