2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین می‌خوام عکس غذاهامو بزارم نظر بدین🤤

| مشاهده متن کامل بحث + 4367 بازدید | 136 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتب گفتی🤤

نمیدونم شاید اسمشو اشتباه گفتم مثل فسنجون هستش فقط بجای گردو گوجه فرنگی رنده میکنم میریزم توش باشوید خشک

خدایا شکرت به خاطرت همه خوبیهات.عشقم همسرم ودوتا گلای زندگیم(مهیار ومهلا)    
تهیه اون جوجه ها رو بگو

ببین سینه مرغ رو به قطعات کوچیک خورد میکنی بعد داخل یه ظرف در دار میریزی و بعد پیاز خلالی‌ابلیمو تازه زعفرون نمک زردچوبه فلفل سیاه و یک قاشق سس مایونز و یک قاشق روغن زیتون میریزی روش و داخل یخچال استراحت میدی هر چی بیشتر بمونه خوشمزه تر میشه بعد هم به سیخ چوبی می‌کشی و داخل تابه سرخ میکنی 

وزن اولیه 108⬅️وزن امروز7۶⬅️وزن هدف 69

اسی سرویس ظرفت چیه ساده هست خوشم اومد فقط کلودیا دیدم ب این سادگی

مودهدربختیاری فارسی ندونوم به زبون مادری دردت بجونوم❤#دامو_دنیامه_چون_عشقس_به_مو_مدامه❤#متاهل_متعهد💍به احترام خواهرت درخواست نده😊

چقدر قشنگ تزین کردی😍

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

به به چه کد بانویی🤩❤️😍 خیلییی لذت بردمم  ، برنجاتون خیلی قشنگن چطوری اینجوری میکنید؟ منظورم ...

ممنون از لطفت 

نه عزیزم داخل قالب میریزم 

وزن اولیه 108⬅️وزن امروز7۶⬅️وزن هدف 69