2777
2789

اول از همه سلام

دوم اینکه من کاربر قدیمی هستم بنابه دلایلی چند ساعتی پیش کاربریمو پوکوندم😁

و توصیه ی من به شما خواهرای گلم

خانوما من هم مثل شما چند ماه بود در اقدام بودم و هستم امروز خیلی اتفاقی در مورد تخمک گذاری خوندم یکی از خانوما گفته بود این باور که ((((۱۴ روز مونده به پریود تخمک گذاری میشه کاملا اشتباهه)))

نظر منو جلب کرد و سریع کیت تخمک گذاری گذاشتم من ۳ روزه که پاک شدم .دوره هامم ۳۰ روزه س

در کمال ناباوری کیت تخمک گذاریم مثبت پررنگ شد

خواهرا شما هم حتما حتما بلافاصله بعد پریود کیت بذارین بعد مثبت شدن اقدام کنین

این همه سال تو اشتباه بودم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته. ولی علمیش اینه روز ۱۴ دوره جنسی تخمک گذاری داریم که میشه ۱۴ روز بعد از پریودی. اما خوب همه ی بدن ها مثل هم نیستند و گاهی اوقات مشکلات هورمونی این رو عقب جلو میکنه که باید مثل شما دقت کنند👌🏻انشااله خدا به هرکس که دوست داره یک بچه گوگولی بده😍

درسته. ولی علمیش اینه روز ۱۴ دوره جنسی تخمک گذاری داریم که میشه ۱۴ روز بعد از پریودی. اما خوب همه ی ...

فداتون عزیزم

امیدوارم این تاپیک رو همه ببینن و مثل من اشتباه نکنن 

من هر ماهی ک اقدام داشتم ۱۴ روز بعد پری بود و نمیگرفت 

امروز خیلی اتفاقی متوجه شدم

خدا خیر اون کاربر رو بده البته سال ۹۷ این مساله رووگفته بود😅😅

فداتون عزیزم امیدوارم این تاپیک رو همه ببینن و مثل من اشتباه نکنن  من هر ماهی ک اقدام داشتم ۱ ...

انشاالله آره باید دقت کرد😂👌🏻بدن خانما متفاوته. خدا هرچی دوست داری بهت بده

به کیت تخمک گزاری اعتماد نکن 

حالا فردا هم بزار باز احتمالا پررنگ تر میشه 

اگه میخوای مطمئن تر باشی برو سونو

این که میگی ۱۴ روز بعد از تخمک گزاری پریود اتفاق میوفته خیلی خیلی دقیقه اصلا اشتباه نیست

وزن ۷۴ وزن هدف اول ۷۰ هدف دوم ۶۷ هدف سوم ۶۴اسم کاربریم یه گیاه داروییه
درسته. ولی علمیش اینه روز ۱۴ دوره جنسی تخمک گذاری داریم که میشه ۱۴ روز بعد از پریودی. اما خوب همه ی ...

این اشتباهه 

تخمک گزاری میتونه تو هر روز از دوره اتفاق بیوفته 

روز ده روز ۱۱ یا هر روزی ولی مطمئنا هر روزی باشه ۱۴ روز بعد از اون پریود اتفاق میوفته 

وزن ۷۴ وزن هدف اول ۷۰ هدف دوم ۶۷ هدف سوم ۶۴اسم کاربریم یه گیاه داروییه
این اشتباهه  تخمک گزاری میتونه تو هر روز از دوره اتفاق بیوفته  روز ده روز ۱۱ یا هر روزی ...

آره منم گفتم بدن ها متفاوته. ولی به طور کلی دوره جنسی رو ۲۸ روزه درنظر میگیرند و روز ۱۴ میشه تخمک گذاری. اینکه هرروزی میتونه اتفاق بیفته بستگی به هورمون های جنسیش داره که اگر به مقدار کافی نباشه باعث رشد فولیکول بعدی میشه و تخمک گذاری بعدی که هرروزی میتونه باشه