2777
2789
عنوان

آنایار سابقم

268 بازدید | 14 پست

سلام کسایی که زندگی ناممو خوندن منو میشناسن بازم من اومدم با مکافاتام تو زندگی نامم تا اونجا خوندین که شوهر دومم معتاد از آب دراومد بعد ترکش دادم و زندگیم خوب شد اینجا اینم بگم شوهر دومم ۲۰ سال ازم بزرگتره 

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞

من بیخبرم چرا

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

دوباره شوهرم افتاده تو مواد بیکار و سر گردون تقریبا یک سال پیش منم مجبور به مصرف کرد الان پنج ماه به زور ترک کردم تو این مدت شوهرم یه زمین به نامم کرد

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان میگه بیا زمینو بفروش آپارتمان بگیریم ولی به چند نفر گفته فقط میخوام زمینو بفروشه چیزی به اسمش نمیکنم

همه مدارک و مدترک زمین و شناس نامه کارت ملی دادم از خونه بردن الان خیلی میترسم بفهمه خون به پا میکنه 

چقدر آشنایی!

فکر کنم قبلا تاپیکت رو خوندم

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 

جونم در خطره ترو خدا دعام کنین مواد مصرف میکنه چیزی حالیش نیست 

به نظرم کلا جدا شو ازش 

همین کارو میخوام بکنم ولی الان جایی ندارم برم تا بعد عید

همین کارو میخوام بکنم ولی الان جایی ندارم برم تا بعد عید

امید وارم موفق باشی به فکر خودت باش 

هرکی لایک کنه فوشش میدم❤️😡هیچ کس لایک نکنه ❤️لایک نکنین عزیزان خانواده ❤️ لایک نکن بدم میاد😡 درخواست دوستی ندین لطفا 
چقدر آشنایی! فکر کنم قبلا تاپیکت رو خوندم

همونم که زندگیناممو گذاشتم مادرم گفتم هرزست با شوهر اولم فرار کردم دومی هم بیست سال ازم بزرگتره

همونم که زندگیناممو گذاشتم مادرم گفتم هرزست با شوهر اولم فرار کردم دومی هم بیست سال ازم بزرگتره

اره یه چیز هایی یادمه

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
اره یه چیز هایی یادمه

الان خیلی میترسم شوهرم بفهمه مدارکا نیست بلایی سرم بیاره

الان خیلی میترسم شوهرم بفهمه مدارکا نیست بلایی سرم بیاره

نگران نباش ان شاءالله به این وقت اذان هیچ کاری نمیکنه