دوستان من برای بار چهارم سقط داشتم جنین کامل دفع شد ولی من هنوز لکه بینی دارم یک هفته است برای دفع بقایا دمنوش چی بخورم که نرمکورتاژ؟ حالم واقعا بده اصلا نمیخوام برم کورتاژ اگه کسی تجربه با دمنوش داره بهم بگه
😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوبار که پوچ بود سومی کرونا گرفتم،چهارمی که ایست قلبی کرد توی هفته دهم 😔
مگه کرونا باعث سقط میشه
تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین
دوبار که پوچ بود سومی کرونا گرفتم،چهارمی که ایست قلبی کرد توی هفته دهم 😔
وااایییی عزیزم خدا بهت صبر بده😥😥😥🌺
ان شالله سال جدید مامان بشی خوشگلم🥺❤
خیلی بابتت ناراحت شدم و دلم گرفت....😪💔
صبا جونم چرا کاربریت ترکیده ...😮💨😮💨 اکانت جدید ساختی حتما بیا نی نی سایت و بهم پیام بده منتظرم .... خیلی بابت تو و زهرا ناراحتم ، چون از جفتتون بی خبرم ....💔💔
تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین
دکتر میگه مشکلی نداری،این چهارمی رو بخاطر استرس و اینکه بابام رو عمل کردن و به هوش نمیومد من بیمارستان بودم و از اون طرفم مامانم کرونا گرفت،چهلم برادرشوهرم بود همه چی اونقدر منو از پا در اورد که بچه قلبش وایستاد
دکتر میگه مشکلی نداری،این چهارمی رو بخاطر استرس و اینکه بابام رو عمل کردن و به هوش نمیومد من بیمارست ...
وااایییی چقد بدشانسی پشت سر هم
هرچی سنگه مال پای لنگه🥲🥲🥲🥲
نباید انقدر استری میکشیدی...استرس سم هس😣
صبا جونم چرا کاربریت ترکیده ...😮💨😮💨 اکانت جدید ساختی حتما بیا نی نی سایت و بهم پیام بده منتظرم .... خیلی بابت تو و زهرا ناراحتم ، چون از جفتتون بی خبرم ....💔💔
نمیدونستم داروهای قوی استفاده کردم چون هفته ام پایین بود سقط شد الان میگن حتی تا جایی که میتونید حتی یک استامینوفن نخورید اون داروهای کرونا لعنتی اونقدر قوی هست که خود ادمم از پا درمیاره چه برسه به جنین شش هفته😔