2777
2789

بابام روانداره ما چیزی ببریم ازخونشون ولی مامانم اینجوری نيست 

الهی و ربی من لی غیرک. کسی چه می داند شاید قلب قرآن، سوره "یاسین" همان "یا حسین" است که بی سر شده است...!علامه طباطبایی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه چرا ناراحت بشه

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

بابام که میگه هرچی داریم بده فاطمه ببره حالا خودم خیلی اینجور نیستم ولی بابام میده مامانم میده تازه پولم بهم میده هرچی میگم ن میذاره تو کیفم

خدایا شکرت ❤️ گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
نععع ماله من اگه مامانمم یادش نباشه بابام یادش میندازه😂

بسلامتی نی نیت بدنیا بیاد...میشه بپرسم چند کیلو اضافه کردی..؟ سونوی آخر رو دادی..؟ تهرانی..،اگه تهرانی کدوم بیمارستان‌میری..؟

بسلامتی نی نیت بدنیا بیاد...میشه بپرسم چند کیلو اضافه کردی..؟ سونوی آخر رو دادی..؟ تهرانی..،اگه تهرا ...

مرسی عزیزم من تهران نیستم کرجم بیمارستان کسری کرج یا محب کوثر تو یوسف اباد میرم 21 فروردین خدا بخواد تاریخ زایمانمه از اول بارداریمم 57 بودم اون هفته کشیدم 67.500 بودم  سونو هفته 31 دادم نمیدونم بازم برام مینویسه یا نع

مرسی عزیزم من تهران نیستم کرجم بیمارستان کسری کرج یا محب کوثر تو یوسف اباد میرم 21 فروردین خدا بخواد ...

می خوای طبیعی زایمان کنی ؟ چون شنیدم محب کوثر فقط طبیعیه... بیمارستان کسری هم خوبه خواهرم اونجا زایمان کرد...موفق باشی..الهی بسلامتی بچه ات رو بغل بگیری...

می خوای طبیعی زایمان کنی ؟ چون شنیدم محب کوثر فقط طبیعیه... بیمارستان کسری هم خوبه خواهرم اونجا زایم ...

نع سزارین دکترم چیزی نگفت بهم راجب طبیعی بودن زایمان محب کوثر میرم کسری خوب نزدیکتر هم هست بهتره مرسی شما هفته چندمی