2777
2789
عنوان

عمل بینی نیمه فانتزی

2771 بازدید | 40 پست

من یه گله بزرگ از کاربرای نینی سایت دارم من چندین ساله میخواستم بینیمو طبیعی عمل کنم انقد گفتن طبیعی پشیمون میشی نیمه فانتزی کن..الان یک ماهه نیمه فانتزی عمل کردم پشیمونم بهم نمیاد....من الان چه خاکی بسر بریزم میخوام یه سال دیگه برم ترمیم طبیعیش کنم نمیدونم کدوم دکتر برم میترسم خراب شه پولشم زیاده ترمیم من موندم این همه بدبختی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا که باید ببینی خودت چی دوس داری نظر خودت مهمه دوما که شاید دکترت خیلی فانتزی کرده برات

من طبیعی عمل کردم و واقعا پشیمونم باید برم ترمیم فانتزی شه یکم اصن معلوم نیست عمله 😑

نوک بینیت افتادگی پیدا میکنه کاری بهش نداشته باش

ما فامیلامون که طبیعی عمل کردن نوک بینیشون افتادگی پیدا کرده ولی توی نیمه فانتزی  اون افتادگی باعث میشه بینیت  خیلی خوب باشه

منم عمل نیمه فانتزی کردم اما فانتزی دوست داشتم چرا اینکه جذاب تره

نمیدونم بخدا تو اینه از نزدیک قشنگم با دوربین جلو گوشی و وقتی از دور به اینه نگاه میکنم زشتم