من یه گله بزرگ از کاربرای نینی سایت دارم من چندین ساله میخواستم بینیمو طبیعی عمل کنم انقد گفتن طبیعی پشیمون میشی نیمه فانتزی کن..الان یک ماهه نیمه فانتزی عمل کردم پشیمونم بهم نمیاد....من الان چه خاکی بسر بریزم میخوام یه سال دیگه برم ترمیم طبیعیش کنم نمیدونم کدوم دکتر برم میترسم خراب شه پولشم زیاده ترمیم من موندم این همه بدبختی
میشه لطفابگی چندتاازمایش قبل عمل انجام دادی لطفابگو
والا دوبار رفتم ازمایش خون دادم pt,ptt,ESR, cbc,و...چند تای دیگه که یادم نیست ولی همه رو یبار خون میگیرن قبل عمل هم ازمایش کرونا و ازمایش crpو..کلا دوبار
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برادر من پارسال پیش دکتر پژمان سرشارزاده مدل طبیعی عمل کردش و خیلی خوش فرم شده بینیش من دوس داشتم که بینیم یه مقدار فرم فانتری داشته باشه نه خیلی زیاد... عمل بینی نیمه فانتزی کردم پیش دکتر پژمان سرشارزاده با اینکه 4 ماه می گذره از عملم ولی ورم بینی ندارم
برادر من پارسال پیش دکتر پژمان سرشارزاده مدل طبیعی عمل کردش و خیلی خوش فرم شده بینیش من دوس داشتم که بینیم یه مقدار فرم فانتری داشته باشه نه خیلی زیاد... عمل بینی نیمه فانتزی کردم پیش دکتر پژمان سرشارزاده با اینکه 4 ماه می گذره از عملم ولی ورم بینی ندارم
خودم چون پیش دکتر حسین میرشفیعی عمل کردم و خیلی راضی بودم ایشون رو بهت معرفی می کنم عزیزم مطبشم تو تهران سمت چهارراه شهید مدنی هستش باز دقیق ترشو می تونی از اینترنت پیدا کنی