2777
2789
عنوان

رسم عید سیاه

263 بازدید | 5 پست

بچه ها توی شهر ما یه همچین رسمی رو تاحالا نشنیدم ولی نمیدونم تا چه حد عرف هست . ما شهریور ۱۴۰۰ خالم رو از دست دادیم الان یه تاپیک خوندم که می‌گفت ما کلا عید نداریم و لبای نو نمیخریم و مهمون هم بیاد با خرما پذیرایی میکنیم . من بعد فوت خاله ام واقعا مثل بقیه مدتها مشکی نپوشیدم و با هیچکس ارتباط نداشته باشم و اینا واقعا بخاطر  خانواده ام اون قدری نشون ندادم عزا دارم . الان فکر میکنم کل عید میخوان بیان خونمون گریه کنن اعصابم خورد میشه . شما اطلاع دارید داخل شهرکرد استان چهارمحال بختیاری رسم هست یا نه ؟

هرگوشه از این حصار ، صد بیژن آزاده در بند است ، خون سیاوش جوان در ساغر افراسیاب پیر می‌جوشد،  خونی که با هر قطره اش ، صد صبح در پیوند است...🥀#علیه_فراموشی                                  #یوسف_قبادی #سگارو

ما هم بعد فوت نزدیکان عید نداریم ولی کلا رفت و امد نمیکن نه این که برن و با خرما پذیرایی بشن

من خیلی برنامه داشتم واسه عید امسال نه که ناراحت نباشم ها ولی واقعا بخاطر روحیه مامانم میخواستم کلی کار کنم

هرگوشه از این حصار ، صد بیژن آزاده در بند است ، خون سیاوش جوان در ساغر افراسیاب پیر می‌جوشد،  خونی که با هر قطره اش ، صد صبح در پیوند است...🥀#علیه_فراموشی                                  #یوسف_قبادی #سگارو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما نمیگیم عید سیاه عزیزم،طرف ما میگن عید نو اینا 

بعد فکر نکنم بیان خونه شما،احتمالا میرن خونه بچه های خالتون

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان

راستش راجع به شهر کرد اطلاعی ندارم

ولی تو اقوام ما رسم اینه اگر اون سال کسی فوت کرد اولین عیدی که میشه معمولا عید نوروز خانواده اون فرد فوت شده اصطلاحا میشینن(میمونن خونشون) بقیه اقوام میرن بهشون سر میزنن معمولا هم گریه و زاری نمیکنن...مشکی هم نمیپوشن معمولا مگر اینکه تازه فوت شده باشه اون کسی که مرحوم شده...فقط تنها تفاوتی که توی پذیراییشون هست اینه که آجیل نمیذارن

ما تهران هستیم

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
ما نمیگیم عید سیاه عزیزم،طرف ما میگن عید نو اینا  بعد فکر نکنم بیان خونه شما،احتمالا میرن خونه ...

خالم طفلی مجرد بود فوت شد مادر من بچه بزرگست