2777
2789
اصلا غیر ممکنه بخوره بالا میاره همکاری نمیکنه ، شش عصر و دوازده شب شیاف گذاشتم خدا کنه فردا تب نکنه ...

واله من دکتر گفت خوب نیس استامینفن و بروفن بده من هر چهارساعت میدادم گفت بهتر شدن شش ساعتش کن

........(این نقطه ها پر از حرفه ک ناگفته ماند تا کوچک شد)
چشم ممنون دعا کن دیگه تب نکنه ، اصلا طاقت ندارم دیشب هم اون یکی بچم تب کرد ، باز خدا رو شکر چه چیزا ...

چشماتون پر نور ،چشم دعا ميكنم 

غذا اصلا ميل نداشتم فقط تخم مرغ آب پز ميخوردم 

سوپ بلدرچين و ماهيچه و آش شلغم و سيرابي گفتن خوبه ولي من نميتونستم بخورم اشتها نداشتم 

دارو خودم ديفن هيدرامين ،ناپروكسن ،سرم نمكي،كتورولاك،سيتريزين 

همسرم استيل سيستئين ،استامينوفن ،پني سيلين 

دخترم پلارژين كيدز،برم هگزين ،اسپري نازونكس 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیشه شیر میخوره؟ آب جوش خنک و یکم نبات بریز. استامینوفن رو هم اندازه کن بزن توش بده بخوره. من اینجوری دارو میدم به بچم. عوق نمیزنه اینجوری. دکتر یادم داد.

فقط آبش کم باشه ک مطمن شی همشو میخوره. ۳۰ سی سی

زیر گروه بنفش💜... وزن ۷۶ و ۲۰۰ وزن هدف ۶۵ ... هدف اول ۷۳ 
شیشه شیر میخوره؟ آب جوش خنک و یکم نبات بریز. استامینوفن رو هم اندازه کن بزن توش بده بخوره. من اینجور ...

سلام ممنون عزیزم خداروشکر دیگه تب نکرد ولی روش خوبیه ممنون که گفتی خیر ببینی