2777
2789
عنوان

از قزوین کسی هست

306 بازدید | 6 پست

من صورتم جای جوش مونده یکم صورتیه یکمم به نظر میرسه گود شده ولی خیلی سطحیه زیاد معلوم نیس ولی اذیتم میکنه از بین نمیره میخام قزوین برم یه کلینیکی چیزی یا سابسیژن یا کارای کلینیکی دیگه کنم جایی رو میشناسین خوب باشه که برم؟ برام خیلی مهمه خوب انجام بدن که عوارض نده  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اگه میخوای بری پیش پزشک برو پیش دکتر شلویری من رفتم خیلی راضی بودم جوشامو خوب کرد

من جوش ندارم فقط جای جوشه دکتر شلویری خودش این کارای کلینیکی رو انجام میده اگه لازم باشه؟منظورن سابسیژن و ‌...

من جوش ندارم فقط جای جوشه دکتر شلویری خودش این کارای کلینیکی رو انجام میده اگه لازم باشه؟منظورن سابس ...

نمی‌دونم دقیق عزیزم ولی کارش خیلی درسته رفته بودم مطبش هم چندتا عکس گذاشته بود از اینکه جای جوش اینارو درمان کرده بود باز میتونی زنگ بزنی بپرسی فک میکنم انجام میده

مربی بدنسازیتونم😍💪🏻....به نام خداوند رنگین کمان🌈🖤
نمی‌دونم دقیق عزیزم ولی کارش خیلی درسته رفته بودم مطبش هم چندتا عکس گذاشته بود از اینکه جای جوش اینا ...

باشه  عزیزم حتما میرم پیشش شما جوشاتون در چه حدی بود؟جاشم مونده بود؟