2777
2789

ی دختر ۴ ساله بود ی روز مامانم میگفت رفت بیرون دیگه پیداش نشد الانم ۴۰ سال میگذره مامانم میگ معلوم نی زنده باش مرده باش 

دیگه ی پیرمرد بود ی روز یر ب بیابون میزاره همونم دیگه پیداش نمیشه 

آرزویم این است                                                                       آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست🦋💖

چه تاپیک خوبی  

(((قبل از اینکه پستی که مدنظرت هست رو تایپ کنی به این فکر کن که اینم حق الناسه ممکنه از نظر تو شوخی چند لحظه ای باشه ولی ممکنه دل یک نفرو بشکنه یا مسیر زندگیشو عوض کنه))) بختیاریم روانشناسی رو به سبک خودم  تدریس میکنم اما هیچ ادعایی روش ندارم من فقط نظرم رو به عنوان یک دوست بهت میگم. خارج از ایران بزرگ شدم  و روی هم ۱۰ ساله که ایرانم و مثل همه از مسلمانی فقط اذان داخل گوش رو داشتم  اما از یک سن به بعد درباره ی اسلام واقعی و شناخت خدا مطالعه کردم و مسلمان شدم  لینک کتاب ها  🧡حسین (ع)🧡نزدیکترین رفیق منه و یکی از دلایلم برای اسلام درسته منم مثل تو از شرایط ناراضیم و از اجبارهای مسلمان نماها بیزار حتی از آزادی شماهم دفاع میکنم چون من اسلام واقعی رو شناختم و قسم میخورم شبیه چیزی نیست که چندین ساله توسط کسایی به شما درس داده شده که اسلام رو به نفع خودشون تغییر دادن🩶🩶

خادم مسجد محلمون رفتند مسافرت ، فکر کنم اصفهان، زنش گم شد. دیگه پیدا نشد.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خادم مسجد محلمون رفتند مسافرت ، فکر کنم اصفهان، زنش گم شد. دیگه پیدا نشد.

پیر بود ؟

آرزویم این است                                                                       آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست🦋💖
پیر بود ؟

نه زیاد، حدودا ۵۰ ساله...

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃

همسایمون براش قرعه کشی درومد طلا خرید به هفته نکشید یه نفر تو خونشون کشتش و آتیشش زد و طلاها و برد

هیچ وقت اون روزو یادم نمیره کوچه پر مامور و امبولانس و اصلا یه وضعی بود 

قاتلش پیدا نشد 

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

اینو فک کنم ی عدتون شنیده باشید شاید 

ی زن و مرد میرن عربستان  زنه گم میشه بعد چن سال با ایران تماس میگیره میگ منو اینجا دزدیدن ازدواج کردم بچه هم دارم

پسر عمه منم جوون بود همیشه رفتارش عجیب بود یه روز عادی از خونه شون رفت بیرون دیگه برنگشت ۱۰ سال میگذره

ماهمیشه مجبور نیستیم با همدیگه موافق باشیم، اما مهم اینه که یاد بگیریم به هم احترام بذاریم..
فامیل بابام ۴۰ سال از عشق یه دختری میزاره از خونه میره بعد چهل سال اتفاقی تو یه شهر دیگه پیداش میکنن ...

خب چطور بود اوضاعش مجرد بود؟