2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم ٢ سال و ٢ ماهشه . فقط ماما و بابا میگه اونم منظورش ما نیستیم .  تا کی فرصت داره به حرف بی ...

پس منظورش کیه ؟ باهاش زیاد حرف بزن تا سه سالگی وقت داره ، مثلا رنگا رو بگو ، کلا همه چی رو براش توضیح بده مثلا بگو این کنترل است ، این تلویزیون است ،این بوق است یعنی ماشین   

پسر منم حرف ل ،ر ،رو نمیتونه تلفظ کنه به سختی ل رو میگه 

ر که خیلی سخته ولش کن 

ل رو میگه پسرم ، 

بعضی از حرفا اگه اول کلمه بیان درست تلفظ نمیکنه میگه إ ، وسط بیان درست میگه 

پس منظورش کیه ؟ باهاش زیاد حرف بزن تا سه سالگی وقت داره ، مثلا رنگا رو بگو ، کلا همه چی رو براش توضی ...

همنجوری ماما بابا رو خوشش بیاد تکرار میکنه ‌.اصلا خطاب بما نمیگه . 

باهاش یه مدت تمرین کردم خسته شدم . توقع داره من متکلم وحده باشم اون گوش کنه یا بخنده

تکرار نمیکنه 

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
یعنی باید گفتار درمانی برد؟ 

باید که بله ، که اینقدر فکرمون مشغول نشه 

بچه شما حرف میزنه غریبه ها یا بچه های دیگه ممکنه گاهی نفهمند چی میگه ؟ مجبور بشه تکرار کنه ؟ 

مال من اینطور میشه و این خیلی بده

همنجوری ماما بابا رو خوشش بیاد تکرار میکنه ‌.اصلا خطاب بما نمیگه .  باهاش یه مدت تمرین کردم خس ...

از طرفی دیر حرف بیفتم بهتره ،بچه من زود حرف افتادغلط یاد گرفت بعضی کلمات رو

چندسالشه تا ۵ سالگی تکامل  ق  گ  طول میکشه منم دارم با دخترم کلمات ق رو کار م ...

پنج سالشه ، چطور کار میکنید میشه یکم توضیح بدید 

چند روز پیش مامانم گفت این بچه پرت و پلا حرف میزنند خیلی گریه کردم و دلم شکست 

گفتم والا تو خانواده های دیگه به این نوع حرف زدن میگن شیرین زبونی و قربونشون میرن 

باید باهاش کار کنم چون اطرافیان فهمیده ای ندارم متاسفانه

باید که بله ، که اینقدر فکرمون مشغول نشه  بچه شما حرف میزنه غریبه ها یا بچه های دیگه ممکنه گاه ...

دقیقا .همش میگم چی میگه؟ الان بازم بهتر شده .یه خورده هم تند حرف میزنه

پسرم هم تلفظ اول کلمه را گاهی مشکل داره قربونش برم😅

پنج سالشه ، چطور کار میکنید میشه یکم توضیح بدید  چند روز پیش مامانم گفت این بچه پرت و پلا حرف ...

دختر من شعر زیاد میخونه 

یه برنامه از بازار گرفتم  انبه  اسمشه  انواع شعر میوه رو داره

ق هم خودم هی انواع کلمات بهش میگم تکرار کنه .

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم