2777
2789
ر که خیلی سخته ولش کن  ل رو میگه پسرم ،  بعضی از حرفا اگه اول کلمه بیان درست تلفظ نمیکنه ...

خب پسر خواهرمم ۷ سالشه ل ر  ابنا کلا سختشه 

بکم زبون باز کردن پسرا دیرتر و سختتر 

الان پسر خودمم ۲۰ ماهشه  تعداد کلماتش کمتره .

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
دختر من شعر زیاد میخونه  یه برنامه از بازار گرفتم  انبه  اسمشه  انواع شعر می ...

پسر من خیلی شعر حفظه از بچگونه تا شعرای گروه سرودهای مختلف و ... 

ولی وقتی میخواد ق رو تولید کنه میگه ع

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پسر خواهرمم ۷ سالشه ل ر  ابنا کلا سختشه  بکم زبون باز کردن پسرا دیرتر و سختتر  ...

من حتی از مربی پیش دبستانی هم پرسیدم که این بچه برای مدرسه مشکل پیدا نمیکنه گفت الان تو کلاس چند نفر اینطوری داریم و پسرا این مدلی هستند ، گفت پسر خودم لوله دوتا حرف رو مشکل داره هنوز 

ولی دیدم پسر مثل مرد گنده بدون مشکل حرف میزنه 

پسر من خیلی شعر حفظه از بچگونه تا شعرای گروه سرودهای مختلف و ...  ولی وقتی میخواد ق رو تولید ک ...

خب دختر منم مثلا میگفت  خوا (هوا )

یا  غم نبینی رو گفت (گم)  انقد خالم تو جمع مسخرش کرد

خاک عالم تو سرش که بجه ۴.۵ ساله رو مسخره میکنه

خب دختر منم مثلا میگفت  خوا (هوا ) یا  غم نبینی رو گفت (گم)  انقد خالم تو جمع مسخرش ...

دیدی چقدر سخته !!! من بیشتر از اینکه نگران حرف زدنش باشم نگران اعتماد به نفسشم از دست این آدم های بیشعور

دیدی چقدر سخته !!! من بیشتر از اینکه نگران حرف زدنش باشم نگران اعتماد به نفسشم از دست این آدم های بی ...

دقیقا

درصورتی که تو لایو  پیج دکتر ظریفی هم  دکتر گفتار درمانگر گفت  طبیعیه این تکامل 

اصلا  عجیب نیس

سلام گلم من برای تلفظ نمیبرم مشکل من متفاوته اگه میخواهی بهت گفتاردرمان معرفی کنم سوال کنی ازش

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
بله ممنون عزیز لطفا بهم معرفی کن 

اینستا داری 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

https://instagram.com/goftar__nik?utm_medium=copy_link

https://instagram.com/dr__shirin?utm_medium=copy_link