2777
2789
عنوان

کیا تو خونه مادر شوهر زندگی میکنن و غیر قابل تحمله

| مشاهده متن کامل بحث + 3111 بازدید | 107 پست
به مادرم اینا گفتم یه بار دعوا حسابی کردیم ولی درست نشد

ببین دعوانکن هنوزسن وسالی نداری میخوان سوارت بشن معلومه مادرشوهرت عفریته بازی زیادداره...جاریم بعدازمن عقدکردفاصله بین عقدما۳ماه بودمن ازاولش فهمیدم ایناعروسو نوکرمیبینن جلوشون وایستادم چندباردعواکردیم ودرگیرشدم بعدخانوادموواردکردم مادرم کفت دخترموطلاقشومیگیرم اگه ادامه بدین به بدجنسی ،شوهرم عقب نشینی کرد.ولی جاریم به خانوادش نگفت وفقط گوش به فرمان بودالان بعداز۱۰سال شده غلام حلقه به گوش ازاخلاقه خوب شوهرشم خبری نیست اولش خوبن بعدکه خرازپل گذشت تمومه کارت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین دعوانکن هنوزسن وسالی نداری میخوان سوارت بشن معلومه مادرشوهرت عفریته بازی زیادداره...جاریم بعداز ...

واقعا نمیدونم فقط خسته شدم از خونه مادرشوهرم الانم خونه مادرشوهرمم

از صدای گذر آب چنان فهمیدم.تند تر از آب روان عمر گران میگذرد.زندگی را نفسیست ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند تا که ندانی غم چیست.
عزیزم...چندسالشه پیره زنه یاجوونه

پیر زنه ۶۷سالشه کلی هم نوه داره مجرد و شیش تا عروس دیگه غیر من داره چهار تا دختر یکیش شوهرش فوت شده تنهاس نمیاد پیش مادرش

از صدای گذر آب چنان فهمیدم.تند تر از آب روان عمر گران میگذرد.زندگی را نفسیست ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند تا که ندانی غم چیست.
اوه خداکمکت کنه 😓شرایطت سخته نمیدونم چی بگم 

خیلی خیلی سخته شرایطم هرجا هم مسافرت بریم شوهرم میگه باید باشه😔

بچه های دیگش چی؟ببین گاهی بقیه بچه هایادمیدن به پسرکوچیک که وظیفه توئه نگهداری کنی ازمادر

اونا اصلا عین خیالشون نیست زناشون نمیزارن من بدبختم فقط

بچه های دیگش چی؟ببین گاهی بقیه بچه هایادمیدن به پسرکوچیک که وظیفه توئه نگهداری کنی ازمادر

بعد شوهرم خودش کلید کرده بمونیم اونا میگن نمونید

بگردم برات😓کاملادرکت میکنم خیلی وضعیت بدیه الان جاریم به جایی رسیده میگه بامرگش راحت میشم فقط 😪

خدانکنه دقیقا منم همچین حسی دارم بعضی وقتا از ته دل میگم ایشالا سرتون بیاد

چی بگم اون زن چقدبی رحمه که دلش به جوونیه تونمیسوزه😔خداهدایتش کنه...

تازه شبا رخت خوابمونم میندازه که ما بریم خونش جای اینکه بگه نیایین پیشم

تازه شبا رخت خوابمونم میندازه که ما بریم خونش جای اینکه بگه نیایین پیشم

یه پیشنهاد اصلا نذار شبارابطه داشته باشیداگه گف بگو راحت نیستم

بعدشم خانوادت بیان وسط بگن دختر شوهردادیم کلفت ندادیم

حتی شده قهر کن