پرنسسمهیلا مدیر عضویت: 1397/06/08 تعداد پست: 955 عنوان خبر فوری فوری | مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 19 پست #فوری🔺️ امین فردین تحت تعقیب پلیس بینالملل قرار گرفتدستور دستگیری و بـازداشت امین فردین صادر شد!بلاخره با پیگیری هنرمندان از امین فردین در دادگـاه قـضـایـی ایـران و آلمان شـکایت رسمی شد و دستور دستـگیـری و بـازداشـت او صادر شد! خدایا شکرت برای همه چیز... خیییییییلی دوستتدارم 1400/12/15 | 21:09 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرنسسمهیلا مدیر استارتر عضویت: 1397/06/08 تعداد پست: 955 من اصلاكاراونو تاييدنميكنم وخيلى هم ازش بدم ميادولى بخاطر٤تاحرف كه آدم بلن نميشه خودشوبكشه حتمايه مش ... باید همه انفالوش کنن خدایا شکرت برای همه چیز... خیییییییلی دوستتدارم
پرنسسمهیلا مدیر استارتر عضویت: 1397/06/08 تعداد پست: 955 نميدونم باعقل جور درنمياد راجع به همه بازيگرا ميگه اونوقت اونام بايدخودشونو بكشن بعضی ها براشون مهم نیست.. شاید مرحوم فکور صبور خییییلی براش سخت بوده.. دروغش قابل هضم نبوده خدایا شکرت برای همه چیز... خیییییییلی دوستتدارم
سایه307 عضویت: 1392/10/14 تعداد پست: 23351 من اصلاكاراونو تاييدنميكنم وخيلى هم ازش بدم ميادولى بخاطر٤تاحرف كه آدم بلن نميشه خودشوبكشه حتمايه مش ... اون ک بله درسته ولی درکل ادم درستی نیست بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
دريل عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 6918 اون ک بله درسته ولی درکل ادم درستی نیست حالاچى گفته من اصلانشنيدم بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟
پرنسسمهیلا مدیر استارتر عضویت: 1397/06/08 تعداد پست: 955 حرفای مفت زده من اصلا دلم نمیاد دربارش حرف بزنم اونم در مورد کسی که دستش از این دنیا کوتاس خدایا شکرت برای همه چیز... خیییییییلی دوستتدارم