2777
2789
عنوان

کسی رو میشناسید نیازمند لباس

| مشاهده متن کامل بحث + 2219 بازدید | 113 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم خوبه خودم تو فکرم بود برم ولی خب میگم اونا رو بهشون بالاخره کمک میشه 

حرفتون درسته ولی همین خیرین مثل شما اگه به مراکز بهزیستی وغیره کمک نکنن،مگه چقدر به این جور مراکز بودجه ی سالیانه دولت میده.

نه میدونید چیه درست کار خیره و واسه نیازمند پارسال هم همینطوری یکی بهم معرفی شد واسه اهواز بود 4 توم ...

سلام گلم من یه پیج میشناسم تو کار خیر هستن هر کار خیری هم انجام میشه تو پیجش میذاره و صد در صد بهش مطمئنم

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم

من یه خانواده رو میشناسم خیلی وضع مالیشون خرابه تهران هم هستن یا اطراف تهران خواهرمم همیشه در حدتوناش کمکشون میکنه لباسهای دست دوم دیگران رو میپوشن اگه بهشون کمک کنی واقعا خیر میبینی حتی بخای ادرسشون رو هم بگیرم بهتون بدم برید از نزدیک ببینید که مطمئن بشید

دعاکنیدبرام خدا به منم فرزندی عطاکنه
کاری نمیکنم سلامت باشید    

خدا خیرتون بده

من خانواده خاصی رو نمیشناسم ولی میدونم تو حاشیه های شهر باید دنبال اینجور افراد بگردید 

اونایی که سر پناه درست حسابی ندارن نه تو سایت

حقوق خوندم اگه بتونم پاسخ سوالتونو میدم🥰
چند نفرید ؟ کجا هستید؟

من یه خیریه میشناسم که لباس هم جمع میکنن، اخیرا به من خیلی اصرار میکردن که اگر لباس دارین بدین. من ارومیه ام البته.

عکس از فیش خیریه دارم اگر خواستین بگین بفرستم. 

واین نیز بگذرد....

ن اصفهان هستن اگر خاستین شمارشونو بهتون میدم خودتون صحبت کنین 

من خودم بچه اصفهانم ولی تهران مغازه دارم درخواست میدم اونا میتونم بدم برادرم برن باهم بخرن خوده اصفهانن؟

الماس فقط یه تیکه ذغال سنگه که تونسته زیرفشار دووم بیاره💎💎

اینا یک خانواده پنج نفره ان خیلی خیلی نیازمندن پدر و مادرشون نیاز ب عمل دارن همسایه هاشون خوراکی جمع میکنن بهشون میدن بعضی وقتا.. من خودمم تا حالا دوبار واسشون ی مقداری ک درتوانم بوده خوراکی بردم