2777
2789
عنوان

دستور بازداشت امین فردین هم صادر شد😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1015 بازدید | 85 پست
کی اینارو دستگیر میکنه به هزار جا وصلن

به پلیس المان گفته شده 

دیگه از دست اونا نمی تونه فرار کنه

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا
نبابا چجوری میخوان بگیرنش

خود ایران نمی تونست 

ولی با المان هماهنگ شدن

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا همچين امكاني وجود نداره

چرا چرا هس😂 

مث بقیشون که گرفتن اینم میگیرن

کجا گفته؟ خبرش مطمئنه؟؟؟ 

کانال که خوندم معتبره 

چرت پرت نمیذاره

من نمیدونم کجاش بده داشت پته ها رو میریخت رو اب بهشون برخورده مردم چه ساده ان باور میکنن فردین کار ب ...

الان من میام میگم ماهک بانو دزده(دور از جونتون).میشه پته رو اب ریختن؟نه میشه تهمت.چون مدرک ندارم.این فردینم بدون مدرک میاد چرت و پرت میگه.نه عکسی نه فیلمی نه چیزی.فقط الکی نشون به اون نشون که فلان و بهمان.معنی پاپاراتزی این نیس هرچی خواستی بگی بدون اثبات

من نمیدونم کجاش بده داشت پته ها رو میریخت رو اب بهشون برخورده مردم چه ساده ان باور میکنن فردین کار ب ...

اره منم مخصوصا با اون قسمت بلاگرا خیلی حال میکردم😂 

با چهارتا غذا و قر رقص میلیونی درامد دارن🙄

اینو گزاشته استوری

زنده‌ام؛ هرچه زدی تیغ به شریان نرسید!یڪ‌جابہ‌کنارِتو،اَرزد‌بہ‌جَهان‌با‌غِیر...🔥-هوشنگ ابتهاج❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹 به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋من همون راحیل ۳۱۳۰ هستم که با کراشمم. نی نی سایت و مورد عنایت قرار دادممم دعا کنید بهم هم برسیمم 😌انسانی خوندم ولی عاشق پزشکیم کنکور ۴۰۲ شرکت میکنم انشاءلله که منم قسمت بشه روپوش سفید و تنم کنم🫂🥼🩺

اگه‌میشد خارج از کشور حکم بازداشت کسی روصادر کرد الان خاوری بازداشت بود 

مگه اینکه طرف علیه اون کشوری که توش هست اقدامی کنه 

دیپورتش کنن کشوره خودش

درخواست دوستی قبول نمیکنم
الان من میام میگم ماهک بانو دزده(دور از جونتون).میشه پته رو اب ریختن؟نه میشه تهمت.چون مدرک ندارم.این ...

چیزی که من دیوم اینه که مدراک از بلاگرا داشت از بازیگرا نمیدونم ولی قبول کنیم که ما عادت داریم سانسور

مگه نیومد گفت فلان ادم زن صیغه ای داره یارو زد کشتش؟

از کارش دفاع نمیکنم چون لحن بیانشو دوستندارم بی ادبی میکنه ولی لب کلامش رو دریابیم

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳
الان من میام میگم ماهک بانو دزده(دور از جونتون).میشه پته رو اب ریختن؟نه میشه تهمت.چون مدرک ندارم.این ...

ارهه اصن مدرک نداشت 

ولی از هیچی بهتر بود 

یکم مردم فهمیدن این بلاگرا انقد دنبال نکنن قربون صدقشون برن 

ولی اشتباه کرد زد تو کار بازیگرا☹️

تا یع جاییشو منم قبول دارم .ولی دیگه شور همه چیو دراورده بود.ادمای معروفم مثل ادمای عادی هزار تا خطا میکنن تو زندگیشون .باعث خودکشی زهره فکور شد بازم زبونش درازه .من دیگه آنفالوش کردم

همدیگه رو نقولید دوست باشید باهم 🦄🌸                        ولی حالا که رفته چرا پا پس کشیدی این همه گل تو دنیا فقط تو یکی چیدی؟امروز رو بیخیال شو فردا یه روزه دیگست چشماتو باز کن اینجا ببین که عاشقی هست 🥰یه روزی به مامانم گفتم چرا بقیه فلان مدل زندگی میکنن و هزارتا غلط میکنن هیچیشون نمیشه ولی من نمیتونم اونجوری باشم؟؟تا میام یه غلطی کنم خدا میزنه پس کلم .مامانم گفت خدا چونکه دست تورو گرفته .گفتم نخواستم بابا دستمو ول کنه منم مثل اونا عشق و حال کنم ... و خدا دستمو ول کرد...زندگیم تقریبا شد مثل اونا ولی بد افتادم تو هچل ...دست و پا میزدم و زجه میزدم که خدایا دستمو بگیر ....و یهو یادم افتاد ک خودم بودم که به خدا قبلا گفتم دستمو ول کن نخواستم ... و دیدم که چقدر وحشتناکه دنیا بیرون از آغوش خدا...و انقدر التماس کردم که خدا دوباره دستمو گرفت و برگشتم به آغوشش...همه چی کامل حل نشده هنوز ولی من امیدوارم🤍
اینو گزاشته استوری

عاشقشمم🤣🤣😂 

ولی به نظرم میگرنش گفتن که با خود المان هماهنگ شدن