2777
2789
عنوان

کی بچه شیر به شیر داره بیاد کمک

333 بازدید | 29 پست

خانوما پسرم ۱۰ ماه و نیمه هست. خودم ۱۲ هفته حامله ام😭

ویار دارم اصلا استراحت ندارم خیلی خسته م😭

من چطور دو تا بچه با هم بزرگ کنم اخه😭 دومی ناخواسته شد. یه دلم میگه سقط کنم😭یه دلمم دوستش دارم و میخوامش😭

چکار کنم ؟ دست تنهام . وقت هیچکاری ندارم بس پسرم شلوغه . فردا ۲ تا بشن چه گلی به سرم بگیرم . اگه تجربه دارین کمک کنید . کار درست چیه ؟

گاهی‌گمان‌نمی‌کنی‌ولی‌خوب‌می‌شود/گاهی‌نمی‌شود‌که‌نمی‌شود‌که‌نمی‌شود/گاهی‌بساط‌عیش‌خودش‌جور‌می‌شود/گاهی‌دگر،‌تهیه‌بدستور‌می‌شود/گه‌جور‌می‌شود‌‌خود‌آن‌بی‌مقدمه/گه‌با‌دو صد‌مقدمه‌ناجور‌می‌شود/گاهی‌هزار‌‌دوره‌دعا‌بی‌اجابت‌است/گاهی‌نگفته‌قرعه‌به‌نام‌تو‌می‌شود.

نه سقطش نکن بزار به دنیا بیاد باهم بزرگ میشن 

کاربری سوممه از سال ۹۲ با نی نی سایت آشنا شدم، کاربری اولم(نیلوفرآبی) رو خودم خواستم تعلیق شه ولی کاربری دومم (کاریزما) رو به دلیل زدن حرف حق تعلیق کردن_من مبتلا به زیباترین بیماری جهان به نام سینستزیا یعنی حس آمیزی هستم، یعنی اعداد،حروف،کلمات و آدما هر کدوم رنگ و طعم و بوی خاص خودشونو دارن مثلا اسم نیلوفر برام سبز رنگ هست با صدای شرشر آب رودخونه عدد ۳ برام زرد رنگ هست و عدد ۷ سبز رنگ   ❤AMIR❤   پسر گلم زودتر به دنیا بیا و مامانی و بابایی رو حسابی خوشحال کن 😍 _ من تو این دنیا خیلی سختی کشیدم میشه برای خوشبختی و عاقبت بخیری یه صلوات بفرستید الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم £ خدایا به امید خودت£ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۳تاشو دارم 😆😆😆😆😀😀😀😀

شیر به شیر ؟😥

گاهی‌گمان‌نمی‌کنی‌ولی‌خوب‌می‌شود/گاهی‌نمی‌شود‌که‌نمی‌شود‌که‌نمی‌شود/گاهی‌بساط‌عیش‌خودش‌جور‌می‌شود/گاهی‌دگر،‌تهیه‌بدستور‌می‌شود/گه‌جور‌می‌شود‌‌خود‌آن‌بی‌مقدمه/گه‌با‌دو صد‌مقدمه‌ناجور‌می‌شود/گاهی‌هزار‌‌دوره‌دعا‌بی‌اجابت‌است/گاهی‌نگفته‌قرعه‌به‌نام‌تو‌می‌شود.

منم تو شرایط توام.پسرم تازه ۶ روزشه و دخترم یسال و ۴ ماه.فعلا ک مامانم هس.نمیدونم بره باید چ کنم.ولی مطمئنم از پسش برمیام.فقط یکم طول میکشه تا برام عادی بشه.صبرتو زیاد کن.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
نه سقطش نکن بزار به دنیا بیاد باهم بزرگ میشن 

نمیدونم چه کنم تو ۲ راهی بزرگیم . اگه فردا نتونم چی 😭

خدایا

انشالله از پسش برمیای من ک دوقلو دارم چی بگم    

دوقلو خیییییلی راحتتره

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

عزیزم منم دخترم یک ساله بود فهمیدم باردارم

اونم تو یه شهر دیگه دور از مادرم اینا . نمیخام بگم سخت نیس واقعا سخته خیلی. اگه شوهرت همراه باشه و کمک داشته باشی چی میشه هدیه خداست . باهم بزرگ میشن واسه منم دوتا دخترن. بچه های ناخواسته خیلی عزیز و شیرین میشن

من وقتی پسربزرگم ۲.۵ساله بود دومی بدنیا اومد خدامیدونه چقدررر سختم بود اوایل الان راحتم ولی زودمیگذر ...

تا چند وقتگی اذیت شدید ؟ 

من دومی دنیا بیاد اولی تازه ۱ سال و نیمه میشه

نمیدونم چه کنم تو ۲ راهی بزرگیم . اگه فردا نتونم چی 😭 خدایا

نه بابا به خودت امید بده خودتو نباز

کاربری سوممه از سال ۹۲ با نی نی سایت آشنا شدم، کاربری اولم(نیلوفرآبی) رو خودم خواستم تعلیق شه ولی کاربری دومم (کاریزما) رو به دلیل زدن حرف حق تعلیق کردن_من مبتلا به زیباترین بیماری جهان به نام سینستزیا یعنی حس آمیزی هستم، یعنی اعداد،حروف،کلمات و آدما هر کدوم رنگ و طعم و بوی خاص خودشونو دارن مثلا اسم نیلوفر برام سبز رنگ هست با صدای شرشر آب رودخونه عدد ۳ برام زرد رنگ هست و عدد ۷ سبز رنگ   ❤AMIR❤   پسر گلم زودتر به دنیا بیا و مامانی و بابایی رو حسابی خوشحال کن 😍 _ من تو این دنیا خیلی سختی کشیدم میشه برای خوشبختی و عاقبت بخیری یه صلوات بفرستید الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم £ خدایا به امید خودت£