2777
2789
عنوان

اقدام ب بارداری

258 بازدید | 24 پست

سونو دادم در روز ۱۴پ .اندازه رحم گفتش ۴۵*۳۴*۸۵

حدود قدامی و خلفی صاف اکوی میومتر یکنواخت

آندومتریال لاین ضخیم در فاز سکرتوری

مایع در داخل کاویته رحمی مشهود نبودولی مختصر مایع در کلدوساک که در نتیجه pidبنظر میرسد مشهود است میشه راهنماییم کنید خواهش میکنم 

تعداد رای : 4
نظرسنجی
مشکلی هست؟
2
50%
راهنمایی لطفا
2
50%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش خوب بنویسن آدم متوجه بشه

گفتم من که اصلا از اینا سر در نمیارم..با اینکه خودم صد بار از این سونوها دادم..(فک کنم واضح نوشته بودم🤐فقط حرف ( ز  )کلمه ی ( از )رو نذاشته بودم)اینا رو باید ببری دکتر نشون بدی..اینجا ک چیزی گیرت نمیاد

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..

سلام عزیزم مایعی که بخاطر pidهست باید با دارودرمانی جذب بشه تا عفونت لگنی رفع بشه وبرای بارداری و تحریکات مشکلی به وجود نیاد.

وقتی خود سونوگرافی همچین گزارشی میکنه باید داروهای خور وقوی مصرف کنید تا بهترین نتیجه حاصل بشه و برای بارداری اقدام بشه.

فریبا رحیمی    کارشناس مامایی و  مشاوره ودرمان بیماریهای زنان و اختلالات جنسی،تعیین جنسیت،مراقبت های بارداری و ....       فعال در اپلیکیشن مشورپ پاسخ دهی در لحظه وآنلاین ۲۴ساعته

fariba.rahimi.midwife@

ویزیت در پیج اینیستا

و اپلیکیشن مشورپ

سلام عزیزم مایعی که بخاطر pidهست باید با دارودرمانی جذب بشه تا عفونت لگنی رفع بشه وبرای بارداری و تح ...

سلاااااام خیلی ممنونم از جوابدهیتون ی سوال الان یعنی مشکل دارم برای بارداری تنبلی تخمدان یا چیز دیگه؟

سلاااااام خیلی ممنونم از جوابدهیتون ی سوال الان یعنی مشکل دارم برای بارداری تنبلی تخمدان یا چیز دیگه ...

نه خود سونوگرافی گفته که عفونت لگنی و به دنبالش مایع آزاد لگنی دارید که باید دارو دریافت کنید.

نه خود سونوگرافی گفته که عفونت لگنی و به دنبالش مایع آزاد لگنی دارید که باید دارو دریافت کنید.

آخه اگه درست فهمیده باشم دکترم گفت از فولیکول چیزی ننوشته مشکل داری؟بنظر شما چطور انقد ترسیدم و نگرانم که فقط خدا حالمو میدونه 😭