2777
2789
اره داره ۲۶۰ خریدم ت چند گرفتی

چقد گرووون گرفتی 😂😂😂

من تو حراج گرفتم ۱۲۵البته اردیبهش بود 

تقریبا یه ساله دیگه 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد گرووون گرفتی 😂😂😂 من تو حراج گرفتم ۱۲۵البته اردیبهش بود  تقریبا یه ساله دیگه

از کجا اینقد ارزون 😑 من خوشم میاد از نیم بوت ولی زیر ۳۰۰ ندیدم

تجربه ثابت کرده هر چی به کتف تر باشی موفق تر خاهی شد در هر زمینه ای که باشه 😂                    این اسم لعنتی قرار بود یه چیز دیگه بشه ولی نشد😐      یخورده با همدیگه مهربون باشیم 💚💚 🙏                         وقتی توهین میکنید و تلاش میکنید که بیشعوری خودتون رو ثابت کنید و من بی جواب میزارمش نزارید پای درست بودن حرفتون 🙏💚                                                                    آرزوی قبولی توی کنکور رو دارم و هدیه اش هم کمک به بچه های بهزیستی هست 😍💐🌸😍
از کجا اینقد ارزون 😑 من خوشم میاد از نیم بوت ولی زیر ۳۰۰ ندیدم

میگم که یه ساله دیگه تو حراج گرفتم

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
وواقعا اخه من اولین باره از اینا میخرم همش کتونی

نه من اصلاً به جز برای ورزش مدرسه

هیچ وقت کتونی نمی گرفتم و نمیخرم 

در کل من تیپ رسمی و اداری دوست دارم 

و این کفش ها تاحد زیادی مناسب این نوع تیپه

چن سالته  با چه شلواری  فک میکنم مناسب سنم نیشت

چرا؟اتفاقا نیم بودت یه زمانی خیلی ترند شده بود که،من با شلوار از این چسبون ها هست،با اون ها میپوشم،خیلی خوب میشه که،البته برای من مدلش با برای شما فرق داره 

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان