2777
2789
عنوان

مادرشوهرم صبح ها وقتی خابم بی اجازه میاد تو اتاق

| مشاهده متن کامل بحث + 5487 بازدید | 146 پست
انگار در زدن عار هست چرا در زدن رو یاد نمیگیرن، مال من وقتی دارم لباس عوض میکنم هم یهویی میاد تو اتا ...

دقیقا اصلا در نمیزدن😖

تو یِجایی تو قَـ♥️ـلبَم داریـ کِه هیچکَس نمی تونِه داشته باشِه👩‍❤️‍💋‍👨🧿💞
توکه توخونه اونی من پس چی بگم توی خونه خودمم نمیتونم لباس راحت بپوشم یهودربازمیکنه میادتوپدرشوهرمم ه ...

دروقفل کن عزیزم

خدایا شکرت بابت دختر نازم و همسر مهربونم ❤لطفا برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا خب طفلی حاملس چرا درکش نمیکنین😑

والا زنهایی هستن  که با حاملکی تا ۸ ماه ۶ یا ۷  صبح بیدار میشن و سرکارمیرن  ..... درسته اونها خیلی سختی میکشن ولی یکی مثل ایشونم دیکه یه مقدار مراعات کنه بد نیست

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
یه بار با لباس خواب توری بخواب  همین که دیدی داره میاد پاشو بشین جیغ بزن بگو وای چرا یهو اومد ...

😂🤣😂🤣

گفته بودم که اگربوسه دهی توبه کنم،بوسه دادی وچوبرخواست لبت از لب من،توبه کردم که دگرتوبه ی بیجانکنم.استخراج:1توبه ی گرگ مرگ است دیگر به چشمان هم اعتمادی نیست ۲هرکی گفت 💋بده ،ندیم.حرف زدیم عمل کنیم وتوبه ی بیجانکنیم.           
ببخشید صدرحمت به گاو کرم داره مرض داره من جات باشم با لباس زیر میخابم  برای منم همین جوری مثل ...

مطمئن باش هر چی به عروست احترام بذاری و هواشو داشته باشی باز اون یه چی در شما پیدا میکنه ک بیاد تاپیک بزنه مادرشوهرم چقد گاوه و فلان کارو کرده خخخخ

عزیزم چه خوبه خوشبحال عروستون 😍⁦❤️⁩چن سالتونه؟

دیگه نپرس دیگه 

۱۵سالم بود خدا پسرمو بهم داد 

خیلی زود ازدواج کردم یعنی زود دادن نه اینکه خودم بخوام  تودهه ی ۴۰ هستم 

باور کن عروسم  خدایی خیلی خوبه  

عروس من با دخترم چه فرقی داره

خب حق با مادر همسرته  لابد عادت ندارن تا دیر وقت بخوابن اینجوری میخواد بلندت کته  خدا ...

من اصلا هیچ آزاری براش ندارم ، اتاقمو خودم تمیز میکنم ظرفارو می‌شورم کمکش میکنم ، خودمم البته بیشتر خونه مامانمم 

دیگه نپرس دیگه  ۱۵سالم بود خدا پسرمو بهم داد  خیلی زود ازدواج کردم یعنی زود دادن نه اینک ...

خودتون خوب بودین که عروستونم خوبه ماشالله

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡

مادر شوهر منم میومد البته ما عقد بودیم یه شب و جدا میخابیدم پیر بود برام مهم نبود یبار شنیدم به خواهرشورهم میگفت اونیکی داداشت رفتم زنشو بعل کرده بود اینا پشت به هم بودن   

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
وقتی پردهارو میکشه منظورش اینه بیدار شو. از نظر ایشون تایمی که بیدار میشی دیره. احتمالا اونم ت ...

😂😂😂

گفته بودم که اگربوسه دهی توبه کنم،بوسه دادی وچوبرخواست لبت از لب من،توبه کردم که دگرتوبه ی بیجانکنم.استخراج:1توبه ی گرگ مرگ است دیگر به چشمان هم اعتمادی نیست ۲هرکی گفت 💋بده ،ندیم.حرف زدیم عمل کنیم وتوبه ی بیجانکنیم.           

عزیزم بعضی از خانم ها عادت دارن کله سحر پاشن و همه رو بیدار کنن.مادر منم همینه🤦‍♀️به نظرم مادرشوهرم طبق عادت همیشگی به اتاقا سر میزنه و پرده ها رو کنار می زنه.مادر منم کلا عادتش همینه.میبینه خوابیم شروع میکنه کار خونه و سرو صدا میشه خلاصه خودمون می فهمیم که وقت بیداریه😂

من زیبا ترین فرشته ی این جهنم بودم تا اینکه ...