من قراره ی پنج شیش ماه خونه مادرشوهرم بمونم خونمون نصفه نیمست تا موقعی ک آماده بشه اینجاییم، من شب ها با لباس بسته نمیتونم بخابم با تاب و شلوارک میخابم ، بعد صبح ها وقتی خابم میاد تو اتاق پرده هارو میکشه نور میاد اونم اذیتم میکنه ، مثل امل ها چند دقیقه فقط نگام میکنه انگار آدم ندیده منم چشمم نیمه باز، نمیدونم چی بهش بگم واقعا عصبی میشم وقتی با لباس راحتی خابیدم ببخشیدا ولی مثل گاو میاد تو ک چی بشه ؟ نمیدونم چ رفتاری باید داشته باشم , دررو هم نمیتونم قفل کنم چون مدام همسرم کارش ب خونه میوفته میاد پیشم و میگه بزار باز بمونه سختم میشه هردفعه قفل کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
والا زنهایی هستن که با حاملکی تا ۸ ماه ۶ یا ۷ صبح بیدار میشن و سرکارمیرن ..... درسته اونها خیلی سختی میکشن ولی یکی مثل ایشونم دیکه یه مقدار مراعات کنه بد نیست
دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
یه بار با لباس خواب توری بخواب همین که دیدی داره میاد پاشو بشین جیغ بزن بگو وای چرا یهو اومد ...
😂🤣😂🤣
گفته بودم که اگربوسه دهی توبه کنم،بوسه دادی وچوبرخواست لبت از لب من،توبه کردم که دگرتوبه ی بیجانکنم.استخراج:1توبه ی گرگ مرگ است دیگر به چشمان هم اعتمادی نیست ۲هرکی گفت 💋بده ،ندیم.حرف زدیم عمل کنیم وتوبه ی بیجانکنیم.
دیگه نپرس دیگه ۱۵سالم بود خدا پسرمو بهم داد خیلی زود ازدواج کردم یعنی زود دادن نه اینک ...
خودتون خوب بودین که عروستونم خوبه ماشالله
اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
مادر شوهر منم میومد البته ما عقد بودیم یه شب و جدا میخابیدم پیر بود برام مهم نبود یبار شنیدم به خواهرشورهم میگفت اونیکی داداشت رفتم زنشو بعل کرده بود اینا پشت به هم بودن
و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم
وقتی پردهارو میکشه منظورش اینه بیدار شو. از نظر ایشون تایمی که بیدار میشی دیره. احتمالا اونم ت ...
😂😂😂
گفته بودم که اگربوسه دهی توبه کنم،بوسه دادی وچوبرخواست لبت از لب من،توبه کردم که دگرتوبه ی بیجانکنم.استخراج:1توبه ی گرگ مرگ است دیگر به چشمان هم اعتمادی نیست ۲هرکی گفت 💋بده ،ندیم.حرف زدیم عمل کنیم وتوبه ی بیجانکنیم.
عزیزم بعضی از خانم ها عادت دارن کله سحر پاشن و همه رو بیدار کنن.مادر منم همینه🤦♀️به نظرم مادرشوهرم طبق عادت همیشگی به اتاقا سر میزنه و پرده ها رو کنار می زنه.مادر منم کلا عادتش همینه.میبینه خوابیم شروع میکنه کار خونه و سرو صدا میشه خلاصه خودمون می فهمیم که وقت بیداریه😂