2777
2789
عنوان

هزینه های بارداری

128 بازدید | 19 پست

سلام صبحتون بخیر عزیزان

میشه خواهش کنم از کسایی که با تازگی تجربه بارداری داشتن بیان هزینه هایی که ضروریه رو بگن؟

راستش به تازگی فهمیدم باردارم و زیاد دست و بالمون باز نیست بخاطر قسطایی که میدیم، میخواستم سقط کنم زعفرانو زرشکو اینطور چیزام مصرف کردم به خونریزی نیفتادم، اما ازامروز یه امیدی تو دلم هست!

میخواستم در مورد هزینه ها بدونم آمادگیشو داشته باشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگهش دار خدا خودش روزیشو میرسونه 

بیشترین هزینه برای غربالگریه توی ۴ ماهگی 

بقیش در حد ماهی ی بار دکتر رفتن 

هرچه آید به سرم باز گویم گذرد  وای از این عمر که با میگذرد میگذرد     ....   خدایا خستم خودت کمکم کن 💔😔
دیگ ب جز تغذیه باید تند تند ازمایش بدین سونو خیلیام سلفری لازم میشن ک چهارتومنه هزینش دیگ داروها چی ...

مامان من اخیرا دو بار باردار شد انچنان هزینه زیادی نداشت😶😶

مخصوصا سر اخری که دیگه کلن ول کرده بود 🚶🏻‍♀️

هرچه آید به سرم باز گویم گذرد  وای از این عمر که با میگذرد میگذرد     ....   خدایا خستم خودت کمکم کن 💔😔
مامان من اخیرا دو بار باردار شد انچنان هزینه زیادی نداشت😶😶  مخصوصا سر اخری که دیگه کلن ول کر ...

چی بگم بعضیا کلا سونو و..نمبرن میکن اعتقاد نداریم من اصلا این‌چیزارو سخت میگیرم الان قند و تیروید بالاس هرماه ازمایش مبدم

چندمدل قند ازمایش میدم و......خیلی هزینه داره

بعدشم اگ مبتونید برسونید نگه دار الکیه میکن خدا روزی رسونه خدا برکت میده ولی قرار نیس خرج دوا و دکت ...

اوضاعمون خیلی بد نیست، اما چون تازه ماشین خریدیم قسطامون زیاد شده

اما بیمه ام دارم

امروز یه امید خاصی توی دلم دارم، گفتم حالا که بااینهمه زعفرانو و بپر بپر به خونریزی نیفتادم حتما حکمتی هست🥺

چی بگم بعضیا کلا سونو و..نمبرن میکن اعتقاد نداریم من اصلا این‌چیزارو سخت میگیرم الان قند و تیروید با ...

نه خب مامانم هیچی نداشت 

چن بار چکاب کامل داد تو بارداری همه چی سالم 

غربالگریم رفت 

چن بارم سونو رفت 

ولی منظورم اینه اینجوری نبود همش دکتر باشه 

ماهی  یبار دوماه ی بار